MotoNews.pl

ELPIGAZ - LEONARDO PRO (Warszawa)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam...

Na wstepnie male lizanie... JACO najslodszy buziaczki

Ok koniec lizania

Mam problem z instalacja LEONARDO PRO.
Prawdopodobnie moja centralka poszla w kraine Walhalli i czeka mnie zakup nowej. Nic tylko odciela mi i benzynke i gaz i nie mam jak jezdzic

Czy ktos z Was wie gdzie w Warszawie (najchetniej na mokotowie) znajduje sie jakas firma, ktora takimi cudami jak ELPIGAZ sie zajmuje?

Gaz zalozony do Daewoo przez poprzedniego wlasciciela. Z tego co mowil to fabryczna instalacja zrobiona w ASO.

Z gory dziekuje..

No heyyyyooooo KeyJay

Ty mi mów natychmiast co z Twoją frekwencją na Forum Espero????

Cytat:
2005-03-29 23:21:25, KeyJey pisze:
Witam... Na wstepnie male lizanie... JACO najslodszy buziaczki Ok koniec lizania Mam problem z instalacja LEONARDO PRO. Prawdopodobnie moja centralka poszla w kraine Walhalli i czeka mnie zakup nowej. Nic tylko odciela mi i benzynke i gaz i nie mam jak jezdzic Czy ktos z Was wie gdzie w Warszawie (najchetniej na mokotowie) znajduje sie jakas firma, ktora takimi cudami jak ELPIGAZ sie zajmuje? Gaz zalozony do Daewoo przez poprzedniego wlasciciela. Z tego co mowil to fabryczna instalacja zrobiona w ASO. Z gory dziekuje..

gdzies widziałem kiedyś wątek na temat komputerka leonardo pro że jakiś rezystorek lub tranzystorek często ulega przepaleniu, ale niestety nie pamietam na jakim to było forum.
Wymiana tego elementu to grosze.
natomiast ten komputerek do tanich nie należy

[ wiadomość edytowana przez: SebaE dnia 2005-03-30 19:37:15 ]