Ile czasu za kolkiem :]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak z czystej ciekawosci ile czasu juz kolkiem ?

ja 1 dzisiaj odebralem

Z uprawnieniami od 17 roku życia (czyli 4 lata, no rocznikowo niby 5), a bez uprawnień...hehe...a to nie ważne

skad ja to znam

Gratuluje nerwów - bez uprawnień ...
Ja już z 10 lat w tym w ciągu 3 ostatnich latek prywatnym autkiem stuknełem 170 000 km ... zastanawiam się czasem gdzie ja jeżdziłem ...
aaaaaa co ciekawe tym autkiem nadal zapylam i to bezwypadkowo /odpukać bo zima się jeszcze nie skończyła/

Piotrek

Ja też już 10 lat, ale nie wiem ile zrobiłąm kilomtrów bo tych aut było kilka po drodze ))))

ja z uprawnieniami 3 latka, a bez... hmmm, to raczej tez 3 latka, nie liczac niektorych ekscesow
a kilometrow???? kto to moze wiedziec?! tez paroma autkami juz jezdzilem praca/prywatnie

prawko oficjalne od 98 roku i chyba z 2 lat wcześniej też się jeździło

To mi az głupio sie robi Ja prawko mam od nie spełna roku i juz dazyłem miec 2 kraksy chociasz obie nie z mojej winy Kilometry za to mi leca szybko....!!!!

Ja jezdze od 1996 roku i jak narazie bez drasniecia, a kilometrow tej juz zrobione troche i swoimi autkami i sluzbowymi.

Kolejna ankietka fajnie
Prawo jazdy od 1984 r. - czyli już ho, ho
za kółkiem swoich aut od 1985 r., wcześniej motocykle w Motorowym Klubie Sportowym Warszawianka na Okęciu, pojeżdżanie autami znajomych i ojczyma oraz...
uwaga...
wielokrotnie - symulatory samolotu (odrzutowy MIG) i samochodu w PKiN w Muzeum Techniki a co, ...miałem znajomego pracownika tej instytucji
w międzyczasie 8 lat "za kółkiem" elektrowozów w Gdyni, ale to są już inne kółka i do jazdy trzeba było mieć inny dokument: "Prawo kierowania"

Dzisiaj już tak młodo nie wyglądam

[ wiadomość edytowana przez: pasja dnia 2005-01-04 21:26:42 ]

w wieku 9 lat otrzymałem na własność! motorower, od tego czasu jeżdżę pojazdami samobieżnymi własnymi i cudzymi: motorowery, motocykle, trójkołowce, quady, traktory, samochody, wózki widłowe, prawo jazdy od roku 86

prawko od 83 i tylko jedna słuczka cienkaczem (maluch na lawecie ,cienkacz wgnieciony znaczek na masce )
czyżby najstarszy stażem ?

Cytat:
2005-01-04 07:58:04, pasja pisze:
Dzisiaj już tak młodo nie wyglądam

heh jak byłeś na ostatnim zlocie to jedynie koło kierownicy było pod innym kontem a reszta ta sama

Cytat:
2005-01-04 22:20:22, Bolls_no1 pisze:
heh jak byłeś na ostatnim zlocie to jedynie koło kierownicy było pod innym kontem a reszta ta sama

dzięki może to wynik wlaściwie przeprowadzonej wcześniej konserwacji zwłok, to "balsamowaniem" chyba się nazywa ale nie polecam po "tym" wsiadać za kółko
A wiesz Tomku jak trudno jest utrzymać na tych wąskich szynach

[ wiadomość edytowana przez: pasja dnia 2005-01-04 23:54:18 ]

od czerwca 2004 oficjalnie za kierownicą, pierwsze auto - Pony Wczesniej bez dokumentu bywalo roznie. Ale 20 tysiecy juz na swoj rachunek zrobione

ja powoże juz od 95r
na poczatku oczywiscie ujezdzalem kaszlaka
potem rozne inne pojazdy ale nie moje, a od dwoch lat Pony rzadzi

Ja od 1997 a ile km to kto to by liczył hih hi

Prawko mam od 5 lat ,ale jeżdżę dłużej a kilometrów sporo się zrobiło niestety pamięc krótka

Papier posiadam od połowy '97 obecnie robie około 1000 tygodniowo. A tak poza tym to jeździłem już sam w wieku 11 czy 12 lat - żukiem

Prawko od 5lat, a za kolkiem ......... i jeszcze troche ) km juz przestalem liczyc........