[126]Chromowe zderzaki w hurtowni....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Obiło mi sie o uszy że można taki towar jeszcze dostać nówka....cos kolo 150 zl ponoc sztuka.....czy to prawda?

ja wątpię:>

w krakowie nie ma sprawdzałem

Na giełdzie to można nieraz spotka ale w hurtowni ......ciekawe

Nie ma w interacarsie ani w Hurtowniach w kraku ,i gliwicach na 100% w wawie nie wiedzą...... Własnie dzwonił kumpel w motoryzacyjnym bo go meczyłem bo szukam tylnego i niestety nici z tego ....

ehe w dodatku zaproponowano mi to ze jesli bede chetny to sobie moge taki zakupic.................

wiesz ale jeśli miałbym dac 150zł za zderzak to wolałbym sobie kupić komplet szczek na zapas albo zmienić olej

Pat jakies namiary prosze...... Tyle że za 150 mozna sobie jak Lukasz pisze dobry olej zalac ... lub wymienic przeguby i zabieraki ....

to byla przelotna rozmowa - wlasni staram sie zlokalizowac kolesia.

Cos mi sie kiedys obilo ze jest firma ktora produkuje takie zderzaki, siedzibe ma zdaje sie we Wroclawiu (?)

A ja olewam Daję 150 za nówkę tylko załatwcie!!

otóż to - WROCŁAW - to tam. Natomiast ja dis zakupilem przypadkowo na zlocie zderzaki chromowane.....padlem na twarz - takich wycyckanych i miodziatych niewidzialem jeszcze na oczy na żywo....niebawem cykne fotki żeby sie pochwalic.........gdyby nie drobne powierzchniowe ryski które po wypolerowaniu powinny zniknac to moglbym rzec smialo - NOWE.......mocowania rejestracji sa w oryginalnym złotawym kolorze - 0 śladu rdzy...

[ wiadomość edytowana przez: widynek dnia 2005-01-15 23:01:42 ]
[ powód edycji: brak oznaczenia modelu w temacie ]