Ku przestrodze - od kolegi z klubu Fabii

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ku przestrodze

Hmmm, tak właściwie to ja nie mieszkam w Iłowej, tylko w Iławie, gdzie nawiasem mówiąc nie mam nic ciekawego w mieszkaniu, aha a te alufelgi na moim zdjęciu to nie są prawdziwe - to tylko kołpaki imitujące, na urlop nie jadę bo nie mam kasy (a w samochodzie tylko Safari)

Bardzo dobry tekst i jakże prawdziwy.
Możeby by tak utajnić nieco więcej wątków? (taka moja nieśmiała propozycja).

przeciez kazdy ma takie uprawnienia ze jak zaklada topik moze go ustawic jako klubowy i wtedy bedzie on widoczny tylko dla klubowiczow

ważny tekst - z drugiej strony nie dajmy się paranoi - jasne głupotą jest, jeśli ktoś wpisuje w swoim profilu wszystkie dane - ale z drugiej strony przy pisaniu każdego postu mam się stresować i zastanawiać co mogę napisać - nie no bez przesady!

Cytat:
2005-01-19 12:43:13, elChopin pisze:
ważny tekst - z drugiej strony nie dajmy się paranoi - jasne głupotą jest, jeśli ktoś wpisuje w swoim profilu wszystkie dane - ale z drugiej strony przy pisaniu każdego postu mam się stresować i zastanawiać co mogę napisać - nie no bez przesady!

tu się z Tobą zgodze to że po forum mogą grzebać dresiaki nie powinno powodować że każda wiadomość jest traktowana jako skuteczna pomoc dla chłopaków z miasta.