| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
wrolo espero 1.5 GLX Wrocław | 2005-01-26 14:59:29 Niepodawanie cen, to faktycznie mówiąc eufemistycznie dziwny zwyczaj.
Są kraje, gdzie nawet w ogłoszeniach o pracę podane są stawki jakie pracdawca oferuje! Może u nas powodowane jest to ukrytym pragnieniem znalezienia maksymalnego jelenia (bez urazy)? Taki Azbest-efekt... Pozdr., Wrolo |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-01-27 16:22:15 przypominam tylko o ustalonej jakis czas temu zasadzie w tym dziale ktora mowi o niekomentowaniu ofert..wszystkie handlowe sprawy osob faktycznie zainteresowanych danym ogloszeniem zalatwia sie na privie |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2005-01-27 20:37:48 ja po dzisiejszej akcji ( post na forum ) byłem skłonny oddać swojego Wisienka za cenę poniżej czekiwanej. Na szczęście nikt się nie napatoczył
Ale po ochłonięciu i wypiciu dwóch browarów stwierdzam, że to nie auto winne tylko dolona butla |
Rafal_T Warszawa | 2005-01-29 13:20:15 Sorka nie ma sprawy... jeszcze nie wiedziełem jaka będzie cena jak to pisałem, ale oki...
Cena wywoławcza to 13.500 do ewentualnej negocjacji oczywiście... Pozdrawiam... |