Podswietlenie ogrzewania i klimy?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
E-36 podswietla mi pod radiem tylko głowne guziki np.od klimy podgrzewanie szyby tylnej i obeg wew. a reszta nie siweci tzn raz swiecila i sie wylaczala,fajnie wygladalo jak wszystko siwecilo
to sie jakos wylącza czy nie ma styku?
Pzdr wszystkie bawary

żarówki...się...przepaliły...chyba

To samo jest u mnie też E36. Nie mam czasu żeby tam zajrzeć, ale myśle że są tam jakies dwie żaróweczki. Wymienisz i gra gitarra.

Pozdro.

Witam! Podświetlenie jest w kasecie zespolonej, świeci tam dioda, w zasadzie niewymienialna gdyż jest przylutowana do sciezek druku.Nowa cala kasetka kosztuje 100zl. Ale mozna probowac domowym sposobem rozebrac i przylutowac, czasami sie udaje.A od podswietlania ogrzewania tylnej szyby i klimy sa juz osobne diody. Pozdrawiam

Ej a jak jest w E34 bo włąsnie miałem się w poniedziałek zabrać do rozbierania tego bo chce wymienic diody na niebieskie - ale w sumie mnie załamaliście mówiąc ze są nie wymienialne.

Kurde troche mi sie niechce w to wierzyć bo widziałem już coś takiego przerobione.

No to kubajo mnie nie pocieszyleś. Mam u siebie w E36 taką samą przyapdłość. Nie chce mi sie coś wierzyć, że aby zaświeciło podświetlenie ogrzewania trzea wymieniać całą kasetkę.
To tak samo jakby dwie żaróweczki kosztowały 100 zł.!!!!

Czy jest to sprawdzona wiadomość???
Ktoś już tam zaglądał???

Hejka. Pozdro.

Cytat:
Czy jest to sprawdzona wiadomość???
Ktoś już tam zaglądał???

ni wierze że sie nie da bmw to nie jednorazówka aczkolwiek byłem troche zdziwiony jak w e32 sie okazało że żarówki od podświetlania panelu i pokręteł okazały sie być przylutowane

wczoraj jade a tu sie swieci!po 2tyg..ale dzisiaj juz nie bylo...
cholera wie czemu

Kubajo !!
Zrób poprostu tak, wykręć cały panel czy kasetke ( nie wiem jak to wygląda) rozkreć go i pojedz do jakiegoś elektronika np, co naprawia telewizory i Ci zrobi. Ja miałem podobny problem ale w E-34, tam też są niewymienialne żaróweczki ale gościu umiejętnie ją wylutował i wstawił na tą sama scieżkę inną żarówkę-świeci bez problemu.