Waphelki klubową walutą...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Drodzy Bracia i Siostry.
Nie wiem czy w dobrym kierunku to zmierza. Obiecujemy sobie nawzajem wafelki jak Pan Bóg przykazał.... Ale ja kutfa coś żadnego jeszcze nie dostałem Zakładam, iż Waphel to waluta klubowa. Chcąc zapobiec powstawaniu niekontrolowanych długów - na zapisy kto komu ile Waphelków wisi czekam w zakrystii
Jeśli dobrze pamiętam - Gallus obiecał mi 1 Waphla - słownie jeden

Cytat:
2004-12-07 16:37:20, McAbra pisze:
...Jeśli dobrze pamiętam - Gallus obiecał mi 1 Waphla - słownie jeden

Netto czy brutto ?

LUZIKKKKK pomysl lol
To moze nasz mod zrobi glosowanko jaki wafelek ma byc wafelkiem klubowym?? Czy to marsik czy cosik innego, XXL czy jakies maluskie i wogole takie tam.

Ja proponuje marsik, sniki, bo w sumie wszedzie mozna je kupic. Juz mi slinka cieknie ehhhhhhhhh ide do sklepu najlepij juz zaraz. Tez mi temat, teraz musze naginac do sklepu bo mam ochote grrrrrrrrrr
Ale jesli temat wypali McAbra masz u mnie jednego waflocenta lol

USA nie mylmy dwoch roznych systemow walutowych Sniki albo Mars to juz baton... wieksza waluta A Waphel to waphel
Szkoda ze juz nie ma Kuku-ruku bo bym na to glosowal

Czyli 2 Waphle dla mię słownie - dwa - brutto
Neext!

Ja proponuję ze swojej strony Princessę byle nie kokosową - może być mleczna

ja tez sei wpisze
to tak chyba dwa wafelki mi sa dłuzne
1 napewno gallus ale nie jestem pewnien czy nie przypadkiem 2 mi jest dluzny i jak ktos jeszcze to z miła chcecia przyjmne
a jeszcze zoom mi zalega z przewózka ritmo !!! tak w roli przypomnienia zoom

Huh jak on jeszcze bedzie mogl krecic kolami jak wroce to napewno Cie przewioze padaka

Heheh niezle . Waluta klubowa . Ja proponuje princesse XXL , w imie porozumienia stron orzechowa, bo raczej neutralna.

No ja napewno mam 1 dla McAbra, jeden dla Krzysia (jednego juz ci dalem manipulancie ) no i jednego dla Draca za koszenie, ajj no i 1 dla Rzeszowiaka za to samo . Kurcze niby sie powie "daje wafelka" a tu cholercia tyle sie zebralo, ale nic nie bojcie, poki co jestem wyplacalny . Pozdrawiam

Cytat:
2004-12-07 20:15:13, _Gallus_ pisze:
Heheh niezle . Waluta klubowa . Ja proponuje princesse XXL , w imie porozumienia stron orzechowa, bo raczej neutralna. No ja napewno mam 1 dla McAbra, jeden dla Krzysia (jednego juz ci dalem manipulancie ) no i jednego dla Draca za koszenie, ajj no i 1 dla Rzeszowiaka za to samo . Kurcze niby sie powie "daje wafelka" a tu cholercia tyle sie zebralo, ale nic nie bojcie, poki co jestem wyplacalny . Pozdrawiam

jak tak dalej pojdzie to sie splukasz

kurde a muslałem ze sie uda i jeszcze jednego wytrzasneod grzesia gratulacje za pamiec
oki zoom trzymam cie zasłowo

Podsumowując na tym etapie:
Gallus - 1 dla McAbry, 1 dla Geo, 1 dla Draco, 1 dla Rzeszowiaka (Gallus prowadzi w rankingach na najbardziej zadłużonego )
USA - 1 dla McAbry
Zoom - wożenie Ritmem ( czy my czasem nie mieliśmy się trzymać kwestii waluty Waphlowej? Może Geo byś chociaż wymusił jakieś karne Waphle za zwłokę? Nie będzie offtopicowo )

Czy niczego nie pomyliłem i nie zapomniałem?

Na dalsze zapisy nadal czekam w zakrystii - wchodzić pojedynczo, przed wejściem pukać i odczekać 60 sekund - cobym się ubrać zdążył chociaż )

No to moze serio rozluznimy troche to forum i zrobimy glosowanko na WAPHELKA CLUBOWEGO.

Wpisujcie swoje typy kto jeszcze nie wpisal i powiedzmy w piatek zrobi sie ankiete na clubowego smakolyka

P.S. O ile sie moderatorzy zgodza HEHEHE

hmmmm . Gallusowi wisze jednego za podwiezienie po siekiere....
Ale adam wtedy przywiózł wafelki i mu oddalem .....
Zoom mi wisi z ryba po jednym za wyscig z pingiem ......
i gallus za to ze mu pozyczylem kamizelke fluoro jak byl raz na modlitwie.....

Wiec to jest moj typ...
Princessa Orzechowa Nie koniecznie maxi

nie nie ja chce sie przejechac
za to ze zwlekał hmmm ja wiem to jzu sam musi wybrac
a cio do wafelka to ja chciałbym i polecam princesse ja najbardizej wolałbym kokosowa ale inna tez moze byc to tyle

Hehe ale panowie umowmy sie . Jesli nie jest powiedziane ze sie wafelka dostaje, albo sie zaklada o wafelka to nie ma i nie bedzie wafelkow . Tym sposobem to mozna pare europalet wafelkow naciachac, za to za tamto . Wiec Czu to z kamizelka nie przejdzie, z siekiera zreszta tez nie bo to bylo nie za wafelka .

Za niedlugo beda na nas mowic na przystanku jak ktos bedzie przejezdzal: ooo !!! WAfel jedzie .

Cytat:
2004-12-07 21:33:35, _Gallus_ pisze:
Za niedlugo beda na nas mowic na przystanku jak ktos bedzie przejezdzal: ooo !!! WAfel jedzie .

Lepiej wafel niz baton

Cytat:
2004-12-07 21:52:33, zoom pisze:
Lepiej wafel niz baton

A nie lepiej "ciacho"? albo - "o, chipsy przyszły"

Swoją drogą to może się przebranżowicie? Zamiast KTSW będzie KWŻSW - Klub WafloŻerców Stalowa Wola chociaż lepiej by pasowało WafloDajców (coś jak koło AA )

[ wiadomość edytowana przez: McAbra dnia 2004-12-07 23:06:57 ]

no i ja jestesm zadluzony
wafelek dla rzeszowiaka

YYYYhhhh przez te wasze qrde wafelki to wczoraj malo w czambo nie dostalem, poznalem paru "kolegow", osiedlowych inteligentow. Ale jak zobaczyli ze mam wafelka w rece nawet nie odwazyli sie podejsc, tym samym pogotowie mialo wolne (mieli szczescie).
Wiec jak ktos chce sie zapisac na nowa sztuke walki do klubu WAFFLE CREVE, to bardzo prosze. Sa 3 stopnie wtajemniczenia:
1)waflowy mieczak (zaliczenie: 4 wafle XXL w 1 minutke)
2)wafel sredni (2 marki wafla, po 3 rodzaje w 2min)
3)waflozerca (paleta wali kokosowych z orzechami, czas: 1doba)

Dyskwalifikacje w wypadku:
-przepalania papierochem,
-polykania w calosci,
-wymiotow-dodatkowa kara do tego przewinienia to piwo :p
-jedzenia z opakowaniem.

koszt wyszkolenia:
-zjedzone wafelki +1 (w promocji czesc dydaktyczna)