KYB

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj odebralem moj chory samochodzik teraz ma nowe amorki gazowe KYB'a jest tak sztywny jak nic na swiecie! Naprwade wszystkim mocno polecam zamontowanie calego kompletu kto ma amorki do wymiany. Jestem naprawde mocno zaskoczony i bardzo zadowolony! Komplet kosztowal mnie niestety az 600 zl

Moje amorki sprawują się jak na razie OK!! Rzeczywiście trochę kasy kosztują, ale lepiej wsadzić dobre i mieć spokój. Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Marespero dnia 2005-01-13 21:47:52 ]

Witam
Ja już nie będę swojego bolida bardziej "utwardzał". Wystarczy że w lecie jeżdżę na aluskach 15" i oponkach o profilu 55.
Z tyłu zmieniłem amorki na olejowe KYB i już zamówiłem takie same na przód. Oczywiście "Wolnoć Tomku w swoim domku"

To normalna cena...
Ja 2 lata temu za same KYB-y na przód zapłaciłem 400pln...
A co do twardości - to faktycznie do seryjnych sprężyn Kajabki są idealne... niestety do sprężynek sportowych moim zdaniem się nienadają bo nietrzymają tak jak trzeba i fura lubi sobie "podskakiwać" na wybojach (u mnie tak było od samego początku jak tylko je założyłem do niskich i twardych spreżyn H&R)

...oczywiście cały czas mam na myśli Kajaby GAZOWE

[ wiadomość edytowana przez: ŁUKASZ_GAJER dnia 2005-01-13 22:00:51 ]

A ja tez mam olejowki KYB i sobie chwale !
Za duzo jezdze po dziurach aby wątrobe obtrzepać i stracić plomby z zebów

Witam.
Cytat:
Za duzo jezdze po dziurach aby wątrobe obtrzepać i stracić plomby z zebów

Bez przesady. Właśnie założyłem nowe sprężyny wzmacniane i gazowe kayaby. Wcale nie jest tak twardo aby plomby wypadały z zębów. Jeżdżę po Wawie i też jest sporo dziur na drogach. Taki zestaw jaki mam to według mnie optimum.
Kobar

Mozliwe ze to po wymianie juz wyrobionych starych amorkow tak bardzo jestem zachwycony KYB'ami dlatego czuje taka roznice....