Prosba o pomoc w przerobce malca !!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam malca a w garazu silnik od alfy 33 1200. chcialem ten silnik wpakowac w malca ale nie za bardzo mam pomysl. moze ktos przechodzil juz taka operacje i ma jakies koncepce.
za kazda info bede wdzieczny.
dietert@wp.pl

Hmm...a czy malec ma oznaczenie 131???
Chyba nie to forum
I generalnie miło by było gdybyś się przywitał ładnie i przedstawił, napisał coś o sobie...
Jest taki temat Witamy, tu możesz się przywitać...
Nie zebym się czepiał, ale wiesz...qlturka
Modzi przenieście to plizz

[ wiadomość edytowana przez: Wujek-Kajtek dnia 2005-01-17 13:46:09 ]

nie nie ma, OK moja wina za szybko klikam po klawiaturze.
Mozna to jakos przenies na forum ogolne !!!

Nie wiem...moze na modów poczekaj....a w tym czasie mozesz sie ładnie przywitac

Witam zioma! Hmm ciekawe. Czy chcesz to połączyć z seryjną skrzynią? Bo taki silnik, to raczej na centrala i przygotuj sie na problemy z rejestracją. Chyba, że masz hajs na "koperty". Chcesz to wogóle do normalnej jazdy? Czy do zabawy? Od czasu do czasu mógłbym wpaść Ci pomuc z tym jak nie bede miał roboty przy swoim...

udez do ruffa ma wiedze a jest z poznania wiec namiejscu sadze ze duzo by nie policzyl, znajdz go jest na forum gg:1136471 teraz chyba nie pracuje juz wiec czas by mial moglby ci chyba zbudowac sfapa jesli wogle na tym silnku jest to mozliwe pogadaj z nim

witam wszystkich z rana!
dzieki za zainteresowanie z waszej strony.
tak sie sklada iz w tej chwili skonczylem wlasnie przerabiac tego malca tak aby byl bardziej zwinny niz przed tem.
powodem tez byl juz jego stan techniczny.
w tym samym czasie znalazl sie u mnie silnik od alfy 33 1.2
nie jest to nic rewelacyjnego ale po odpowiedniej kombinacji mysle ze dalo by rade zamontowac go w malcu, z reszta gdzies w necie widzialem takiego malca dokladnie z silnikiem boxer od alfy, nie wiem tylko jaka mial pojemnosc.
ROYBER dzieki za zaoferowana pomoc, jak na razie to faktycznie z kasa troche krucho ale nie przeszkadzalo by to sie troche rozejrzec moze zaplanowac cos, tym bardziej ze jestesmy, jak to nazwales ziomalami.
czy polaczyc to ze skrzynka od malca ??? nad tym sie wlasnie zastanawiam. chce to zrobic dla siebie dla zabawy !!!
w tej chwili nie mam jeszcze fotek mojego kaszla ale zaraz po zrobienu wrzuce do swojego profilu.
pozdro dla ziomali i nie tylko !!!

Swapik z alfy

http://www.126fan.pl/www/swap_1700.htm

Yo, to jest to, wlasnie o tym myslalem........ wielkie dzieki !!!