Hotele w Warszawie (Mokotów)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam prośbę do wszystkich klubowiczów z Warszawy, aby podpowiedzieli mi gdzie najlepiej i najtaniej zamieszkać (tylko w weekendy) - w jakim hotelu tak abym miał blisko na SGH przy Al. Niepodległości.

To chyba raczej prośba do klubowiczów spoza W-wy...
Jak ktoś mieszka w W-wie, to nie ma potrzeby korzystania z hoteli. Mogę Ci wymienić kilka, ale nie mam pojęcia, jakie są w nich ceny. Obawiam się, że hotel w Warszawie, to od 100 w górę za dobę. Rozsądniej chyba obejrzeć się za jakimiś domami studenckimi albo schroniskami.
Pozdr. P.

najlepiej pokrec sie po samej uczelni i poprzegladaj ogloszenia..prawdopodobnie sa tez jakies strony studenckie z tego typu info..mozesz tez dowiedziec sie czy nie ma takiej opcji w riwierze (akademik pw..niedaleko) z tego co wiem po spadku dotacji uczelni na akademiki zrobilo sie tam luzniej

z tego co kojarzę jak jestem przy uczelni, to jakoś niedaleko reklamuje się i jest hotel 'Reytan'.
Pzdr.

To byłem ja, tylko coś się zepsuło.
Pzdr.

Spróbuj zapytać w Hotelu uczelnianym SGGW na ul. Fałęckiej to przecznica z Madalińskiego. A Madalińskiego przecina al. Niepodległości.
Hotel Agra ul. Fałecka 9/11 tel. (0-22)849 38 81
Pozdrawiam
Cytat:
2005-01-16 22:02:34, Marespero pisze:
Mam prośbę do wszystkich klubowiczów z Warszawy, aby podpowiedzieli mi gdzie najlepiej i najtaniej zamieszkać (tylko w weekendy) - w jakim hotelu tak abym miał blisko na SGH przy Al. Niepodległości.

zadzwon do riviery i sie zapytaj czy jest taka mozliwosc i za ile..moim zdaniem w okolicy sgh nie ma nic lepszego
riviera