Błekitna linia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sorki że takie duże.....

hehe, to juz wiem czemu kolega nie moze sie neo doczekac

Znak kilka osob ktore miały kłopot z "błekitna linią".. oni mowili swoje a Ci tu na miejscu i tak robili swoje...

Ja niewiem gdzie oni dzwona ja zawsze wszystko zalatwiam od reki, a neo jak mi zalozyli to jestem zadowolony bo place tylko polowe stawki bo cos im sie pomerdalo wiec jestem za zeby mieli tam maly burdel hihi

Hihi Najmer jak Ci nalicza odsetki to....

Telekomunikacja Polska - to ludzka rzecz okradać

za co to ich problem ja z niczym nie zalegam i regularnie oplacam rachunki, poprostu koles zapomnial wyslac aktualizacje do dzialu rozliczen, to on za to beknie

cała prawda

faktycznie,jak chcielismy zalozyc neo, to moj brat musial sie niezle do Tepsy nachodzic i nakrzyczec zeby cos osiagnac

A ja przeszło rok temu uwolniłem się od tej bandy i mam spokój. Za te same pieniądze linia w isdn i nielimitowany net

W czasach technikum kilka razy miałem praktyki w tym burdelu i wiem jak się tam podchodzi do pracy i obowiązków.

przykre ale prawdziwe...

dopóki będa mielie monopol to nic sie nie zmieni

a najgorrsze jest to że jkaby ktoś nowy chciał wejśc to i tak z łączy TP SA musi korzystać bo mało kogo stać na pociągnięcie swoich

ja chce duze zagraniczne koncerny telekomunikacyjne w Polsce !!!!

na szczescie nie wszedzie telepies ma monopol

Q, tepsa jest francuska i widać jak pracują.

jak to dobrze ze mam netie i nie znam problemow TPSY.

Pamietacie moje boje z tpsa gdzies tu byl topik hehe przypomne tylko tym co jeszcze nie byli na PG czekalem pol roku na telefon no ale przecierz na takim zadupiu jak ja mieszkam to normalne btw chcecie wiedziec ktora godzina bo widze dosc dobrze zegar na palacu kultury

pozdr

Than. przeciez stolica to na odludziu w porownaniu z warszawa lezy. wiec nie ma dziw

Taaa cos w tym jest

pozdr

tak. na pewno.
w koncu TPSA teraz patrzy z perspektywy Paryza a nie W-wy.

juz niedlugo

France Telecom tez se w kulki lecial i teraz jest na krawedzi bankructwa...

a moze by tak Bell'a ktora sciagnal do Polski ??