Mój bobek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cze przedstawiam wam mojego boba po odświeżeniu. Wiem że ten styl wam się nie za bardzo podoba ale spróbujcie ocenić to co narazie jest, oczywiście to dopiero początk czeka mnie teraz gleba jakieś fele no i zobaczymy powoli będę go robił oczywiście nie w stylu plastiks to mnie nie kręci.

[ wiadomość edytowana przez: defin dnia 2005-01-20 17:59:55 ]

najs fajna tylna klapa...

Mi sie podoba. Nawet te kierunki nie przeszkadzają tak bardzo w tym aucie.
Lusterka tylko jakoś nie pasują do reszty przeróbek.
I fajny pomysł z przetłoczeniem tylnej klapy jak w bambino .

Czyżbym widział nowy lakier?

Jak tak, to ile wyniosło cię położenie jego?

Za lakier dałem 80 zł za 2 kg po znajomości a malowanie 360 zł po znajmości.

A ja mam pytanie co do tylnych lamp - czy one są malowane na czerwono (dół klosza) czy po prostu można kupić takie biało-czerwone? Będę wdzięczny za odpowiedź.

Ładny, ładny......
Mnie się podoba i to bardzo

ladny lakier,naprawde.wiele mu nie trzeba.ladne 13 na bialo do tej czerwieni i opony 145 i bedie miodzio

Cytat:
2005-01-20 18:57:47, Simon_126 pisze:
A ja mam pytanie co do tylnych lamp - czy one są malowane na czerwono (dół klosza) czy po prostu można kupić takie biało-czerwone? Będę wdzięczny za odpowiedź.

mozna kupic , sam takowe zanabylem se

A mi sie przestał podobac przód. Zauwazyłem dokładke .........

To jest to o czym pisał simon 126 trzeba to ładnie spasowac .....
Tak to ok ale ta dokładka psuje efekt bardzo .

Zwykłay, czerwony maluch, na którego nikt nie zwróci uwagi. Po za tym że wygląda na zadbanego, bo ma nowy lakier, nic nie można o nim powiedzieć. Maluch jakich tysiące w Polsce.

lakierek ok, ale ten przód (kierunki i zderzak) dla mnie TRAGEDIA

na szczescie nie jest jeszcze na tyle skrzywdzony zeby nie dalo sie go uratowac

jak mu zamontujesz kierunki w normalnym miejscu to bedzie swietna baza do kolejnych modyfikacji!
pozatym OK

Cytat:
2005-01-20 19:02:18, ZoLt4R pisze:
mozna kupic , sam takowe zanabylem se

Można zapytać ile Cię to kosztowało Bo bardzo ładne są - na wzór InPro lub Klarów do Golfów (właśnie góra biała, dół czerwony). Bo miałem sprayem transparentnym się bawić ale jak można kupić to lepiej bo ze sprayem to jest różnie .

pozdro

ze 20zł jak nic musisz dać, tyle chyba stały jakis czas temu na allegro
w sumie to maluszek od dupy strony fajniutki, ale przód mi sie nie podoba.... ta dokładka mogłaby byc ale krzywo zasadzona jakos, szczeliny jak nie wiem tam widać, a te kierunki wogole mi nie podchodzą. ale nie jest źle

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2005-01-20 19:35:05 ]

fajny choć nie podobają mi się te migacze, ja bym je bardziej wpuścił w zderzak i spasował tak żeby równo były ze zderzakiem no i dokładkę dokładniej zrobił. A klapa mi się bardzo podoba. Nie jest taka gładka jak większość robi tylko z przetłoczeniem, fajnie . Og dopracuj go, daj 13 z rekina (najlepiej takie alpiny co Zoltar ma na sprzedaż) i glebę i będzie najss

podzielam zdanie przedmoowcoow.. kolor - najs. klapa tylna - najs. zderzak i kierunki w nim - ble. felgi oczywiscie do wyjebalstwa - albo przynajmniej zdejmij te dekielki (brrrrrrrr). no i zabieraj sie za cala reszte!

powodzenia w pudowaniu bąka!

Hmm...dla mnie nawet spoko ale na minusie sa :

dekielki +białe felgi
podłkadka pod zderzak
bez kierunkow alto wyglada dzienie a te w zderzaku to cos zastanawiajacego...

fajny))kierunkowskazy w zderzaku...zrobione po najniższej linii oporuP no jak już masz białe fele to musisz pozbyć się kołpaków..