DZIWNE OBJAWY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wymieniłem świece potem po dwach tygodniach wymieniłem przewody. Zaczął mi chodzić takjakby na trzech garach, glosno jak traktor. Po sprawdzeniu na jakim garze nie chodzi zdejmowałem fajke po fajce i nie wiele to zmienialo w pracy silnika. Czy li nie moglem zidentyfikwać na jakm garze nie pracuje. Co to moze być?

moze pomyliles kolejnosc przewodow
sprawdz jeszcze raz

Przełączli mi fachowcy z serwisu. A czy przy pomyłce kolejności przewodów, silnik Pracowały pracowałby wogóle?? jaka jest koleność przewodów??

teoretycznie powinien pracować ale będzie to bardzo nierówna praca i może strzelać

hehe
No ja experymentowalem...przelaczalem przewody
Chodził jak traktor, na niektórych kombinacjach nie chciał nawet ruszyć..takze pewnie wina przewodów

Znacie może kolejność przewodów WN?

a jaki masz silnik kolejnosc przewaznie jest 1-3-4-2 ja mam 1.4 i na cewce jest numeracja pod ktore wyjscie mam podlaczyc kabel z danego cylindra

Man 1,3 Efi

ja tez mam 1,3...jutro postaram sie zajrzec o ile ktos mnie nie uprzedzi, albo nie zapomne...

dane z ksiazki kolejnosc zaplonu w silniku 1.3 1-2-4-3 a z ktorego roku autko jest

Super a da sie to jakoś na wyczucie ręką sprawdzić bo cewka jest z tyłu i nic nie widze. Rozkład przyłączeń w cewce jest tak ze zaczynamy od przylączenia najbliżej silnika i potem wykonujemy ruch zgodny ze wskazówkami zegara?