Pare fotek po remoncie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak widac 127 nieumyte i brakuje jeszcz ekupe detali narazie jest tyle puzniej bedzie reszta niewszystko sie d anaras
1
2
3

dla leniwych...

hudy siodemka piekna...
powiem ci szczerze ze mnie wyprzedziles :> dla mojego specjala planowalem lakier cos w tym stylu ale nie metalik
czy to metalik?

naprawde ladna

a i czekamy na wiecej fotek !!

trez tak metalik z dodatkiem odrobiny perły ale trzeba sie dobrze przyjzec zeby ja zauwazyc musze ja kiedys poskladac do konca brak czasu i garazu niepozwala mi na to

Ładniutka
Tylko znaczek daj jedyny słuszny
Albo jeden z dwóch jedynie słusznych
Czyli włoski znaczek Fiat, albo znaczek Polski Fiat
PZDR

hudy to jest special??
nie masz moze tych listew bocznych? poszukuje takowe..

hudy mam prosbe wrzuc fotki w sloneczy dzien jak furke wymyjesz strasznie jestem ciekaw jak sie prezentuje seven z tym lakierem..
chce dac podobny do speciala tylko nie metalik
http://www.fiat127.friko.pl/photo/my/4_10.jpg
http://www.fiat127.friko.pl/photo/my/4_11.jpg

[ wiadomość edytowana przez: trez dnia 2005-02-03 11:44:38 ]

Nie ukrywam,ze jestem pod wrazeniem...autko wyglada slicznie w tym kolorze
Ale dla mnie i tak jedyny sluszny to czarny

A mnie sie czarny nie podobie....jak dla mnie to siudema w jasnych kolorach najładniej wygląda...wyjątkiem w sumie jest siudema Hudego
Aczkolwiek biały, kremowy, czerwony to są moje ulubione kolorki w siudemce
PZDR

Wazne ze mi si epodoba ale jak jest umyta itd powala z nóg
Trez jak bedzie umyta i porbie fotki wzucisz na stronke teraz z a brudna

piekny piekny.... ale ja nie wiem czemu uparlem sie co do czerwonego koralowego, (i pochodnych/podobnych) no nie wiem .... ale wg mnie najpiekniejszy kolor jaki mozna dac na autko z lat 70tych

POZDRAWIAM

zdecydowanie popieram przedmówce, ten kolorek (jezeli szary mozna nazwac kolorem) nie pasuje do 127, jest zbyt "nowoczesny"- zdecydowanie czerwien, niebieski, zielony i mój ulubiony pomaranczowy to kolory dla tego autka
ja mam białego i długo myslałem przed malowaniem nad zmiana.....ale chciałem zachowac oryginał, nastepnym razem jak bede malował to na pewno na pomaranczowo

bjkubek a mi sie podoba kazdy lubi cos innego moim zdaniem pasuje twoim nie jedni robia pod orginał inni nie kazdy lubi cos innego pozdr.

Dlatego nikt się nie czepia tego koloru, tylko jedni mówią ze im sie podoba, a inni nie...nikt nie mówi ze ją zepsułeś, że masz ją przemalować lub coś w tym stylu...
Naprawde bardzo dobrze, że się nią zająłeś....a kolor to jak mówisz rzecz gustu...
Pozdrawiam

no auto robi wrazenie i z tym kazdy sie zgodzi, nie moge doczekac sie jakiegos zlotu zeby go sobie dokładnie poogladac!
pozdro kuba