MotoNews.pl
9 Samara - rozpórka do nadwozia (79286/12) - NT

Samara - rozpórka do nadwozia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy któryś Z kolegów,ma jakieś info,czy do łady samary,można kupić rozpórkę między kielichy "mcpersonów" w celu usztywnienia nadwozia. Coś takiego,zakładają właściciele,prawie każdej favoritki.

[ wiadomość edytowana przez: dcnt dnia 2005-01-22 23:36:49 ]
[ powód edycji: korekta tytulu ]

Są już podobne tematy
tu
i tu
a także w innych wątkach.
Poza tym, właściciele prawie każdej favoritki muszą zakładać te rozpórki, bo to kiepska konstrukcja i ją trzeba wzmacniać

Właśnię,Michale, po wpisaniu hasła, pogrzebałem w historii postów i rzeczywiście znalazłem. Jak widać,nie mnie pierwszemu to chodzi po "dyńce" ,ale wieści nie są pocieszające . To że faworitki są "miętkie" ,to fakt, ale szkoda, że samarki nie można ,oryginalnie utwardzić! > No cóż,kto pyta,nie błądzi. Również pozdrawiam. Krzysiek, Oława.

Ależ Krzysztofie możesz kupić sobie w sklepie w Togilatti
Albo może coś wysyłkowo, ale niech sie i inni wypowiedzą
Możesz przecież po prostu coś sprefabrykować
Resztę poczytaj tu bo przecież to chyba ten sam rozstaw

Do Togliati, to pewnie trza byłoby zamówić autokar,ale nie jakiś luksusowy, tylko coś stylowego,zrzucić na paliwo,zaszczepić na egzotyczne choroby i pojechać. Pewnie kilka fajnych rozwiązań, by podpatrzył u ludzi zza Buga. Ta rozpórka,to tak,wiesz,na dodatek. Nie jest pilna. Tera trwają prace nad dopasowaniem alufel 4x100 do autka. Aby wilk był syty i "wilk syty" .Pozdrawiam.