Nieuwierzyłem jak zobaczyłem!!!!!sami oceńcie!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kraków ul.skarżyńskiego skrzyrzownie dywizjonu i na akedemiki!!!

prawie wjechałem na pas zieleni jak zobaczyłem

ja nic nie widze..

ludzieeee nie dosc ze trzeba klikac kij wie co zeby obejrzec to jestcze BITMAPA zajmujaca chyba ponad 2 MB. bosheee wrzucajcie jpg na imageshack.us :/
EDIT :
hehe dobre, nie powiem. ale po co zrzut ekranu - nie panimaju. ktos kto robil ta fotke mogl pomoc temu facetowi, samemu pchac ciezarowke nie za bardzo
a tutaj juz fotka "normalna".

[ wiadomość edytowana przez: cypherius dnia 2005-01-18 15:03:09 ]

Strong Man!!!!
albo desperat

Pudzian???!!! To TY???!!! Sie trenuje hehe

hehehe... siła Jak narazie najwiekszy pojazd jaki pchałem to żuk

Tatra pewnie swiezo po przegladzie, lozyska nie zatarte hamulce niezapieczone lekko sie toczy a kierowca moze swiezo po browarze i zeby prawka nie stracic pcha Tatre na baze podziw pelen... tu jeden gosciu tatre pcha a my we trzech nie moglismy przepchac taunusa bullita {masz za kare }

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2005-01-18 16:38:46 ]

Cytat:
2005-01-18 16:37:48, Bart128 pisze:
Tatra pewnie swiezo po przegladzie, lozyska nie zatarte hamulce niezapieczone lekko sie toczy a kierowca moze swiezo po browarze i zeby prawka nie stracic pcha Tatre na baze podziw pelen... tu jeden gosciu tatre pcha a my we trzech nie moglismy przepchac taunusa bullita {masz za kare } [ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2005-01-18 16:38:46 ]

O TY chamie ! taunus to nic....facet pontona nie moze na stacje zatargac bo mu sie hamulce zapiekly
Ps:Gdzie moge kupic wygluszenia ? bo stare wywalilem ..chce dac nowe i nowa wykladzine na podloge.

Na moje oko to on ją chciał odpalić z pychu

No jasne - widac że w lewej ręce trzyma kij którym trzyma wciśnięte sprzęgło

Powiedzcie mu zeby ssanie wyciagnal bo pewnie pcha do tej pory

a wszystko przez to że diesel podrożał

wy sie smiejcie.
kiedys koles przywiozl mi foszty jelczem.zgasil go i pradu zabraklo.
kolo mowi : "phnijta mnie a jo wskocze i łodpole"
jak to uslyszalem to sie ze smiechu poplakalem.
ale coz jak mus to mus

bylo nas 4. to bydle tak sie toczylo ze slimak go wyprzedzal.
kolo wskoczyl zapiol bieg i ten skurwiel zapalil.

cypherius
sorka za to ale sie bardzo spieszylem z tym zdjeciem i niewiedzialem jak powiekszyc i zrobilem najprostszym sposobem bo robilem foto komorką i wyszlo jak wyszlo dzięki ze pokazales zdjecie bo mnie cos niewyszlooo!!!!

ale jak to zobaczylem omaly włos bym auta nierozbił bez kitu podziwiam tego gościa pełna desperacja!!! jakbyście to widzieli jak mu zgasl a on nagle wyskoczyl i zaczął pchać ludzie przystawali i patrzyli ale niktu mu niepomógł

[ wiadomość edytowana przez: PitusK dnia 2005-01-18 18:50:19 ]

Cytat:
2005-01-18 18:46:02, PitusK pisze:
jakbyście to widzieli jak mu zgasl a on nagle wyskoczyl i zaczął pchać ludzie przystawali i patrzyli ale niktu mu niepomógł

A nie mówiłem że chciał na pych

no masakra :> odpalac z popychu takiego potwora
Pitusk - trzeba bylo go na hola wziasc
jose witam po latach zioma z forum motocyklistow ( wyprostuj jesli sie myle ).

przeczytalem wszystkie posty i dalej nie moge przestac sie brechtac no masakra

Cytat:
2005-01-18 19:41:32, cypherius pisze:
jose witam po latach zioma z forum motocyklistow ( wyprostuj jesli sie myle ).

Hehe, a jak ja żem cie witoł to żeśnie widzioł, mówiłem skończ z piszczelówą bo na oczy szkodzi

no kórde nó, babcia mowila ze kompocik jest zdrowy, musze przestac rozpuszczalnik i denaturat walic bo mi to na zdrowie nie wychodzi
przerzucam sie na bialego niedzwiedza

Cytat:
2005-01-18 19:41:32, cypherius pisze:
(...)
Pitusk - trzeba bylo go na hola wziasc
(...)

Ostatnio widziałem jak Maluch holował TIR'a ino iskry spod niego leciały - co się później okazało, zapomniał ręcznego spuścić