Komputer

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czesc
CZy sterownik auta z manualem jest inny od automatu mam podejzenie ze u mnie byl automat a moze jest jakis sposub stwierdzenia??np po numerach nadwozia albo silnika w tunelu nad skrzynia biegow znalasłem wtyczke z 5 pinami i napewno nie jest do szyb auto omega kombi 20i 93r

tabaluga

Hej Tabaluga mozesz podjechac do aso lub gdziekolwiek indzej kto ma epc ( jakis sklep) podaj im nr nadwozia a dowiesz sie o swoim autku nico wiecej nize wiesz teraz. Wtyczki, itp jest mnostwo w kazdym aucie bowiem kable (z tego co sie orientuje, oprocz okablowania silnika) to dla kazdej wersji montowane jest full wypas.

dzieki

ztymi kablami nie jest tak do konca naprzyklad wiazka drzwi jest inna w przypadku gdy masz otwierane el. szyby sam bylem zdziwiony i musalem wymienic pewnie osczednosci i jeszce jedno co to za skrzynka pod fotelem kirowcy ??

tabaluga

Ja wymieniałem automat na manual i teraz też mam tam taką luźną wtyczkę jak Ty Być może u Ciebi też był kiedyś automat.

Ale nie martw się po wymianie silnik chodzi bez zmian. Nie wiem jak było w A, ale w B, moim zdaniem, komputer silnika jest taki sam dla autmatu i manuala.

Też mnie interesuje funkcja szkrzynki pod fotelem kierowcy w Omedze A. Może ktoś wie co to jest?