Lada kombi 2104

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam .
Mam zamiar kupic jakies autko kombi, mysle o ladzie i DF.
Czy ktos z was moze mi powiedziec jakie wymiary ma bagaznik lady po zlozeniu tylnych foteli.Jak dlugosc i szerokosc.
Jak w praktyce zachowuje sie takie kombi.
Sorry za smieszne pytania.
Pozdrawiam:

Barzdo dziekuje za wyczerpujace wypowiedzi.
Pozdrawiam .

a moze bys tak troche poczekal?
A moze zauwaz, ze nie ma u nas takich aut za duzo i nie ma kto zmierzyc?

a jak w praktyce? Jak kazde stare auto
Najpierw patrz bude. Jak ona zdrowa, to reszte da sie zrobic.
w ladzie dokucza jeszcze instalacja, wiec i ja sprawdz. Silnik, skrzynia - jesli chodzi - to pochodzi.

witam, mam 21043. autko zachowuje się jak łada tylko z uwagi na gorsze wyciszenie tyłu jest nieco głośniejsza ale to normalne w kombi. nie pamietam jakie sa wymiary - w tej chwili Ci nie zmierze. Wiem za to, ze tylna klapa jest wezsza niz w golfie II - tym samym wejdą węższe przedmioty - nawet pod kątem. Jeśli chodzi o długość to możesz oszacować - wiozłem wewnątrz listwy o długości 280cm. Koszty eksploatacji takie same jak sedana. O! sorry - tylne sprężyny są droższe o jakieś kilka (dosłownie) pln na sztuce. Poza tym to przecież to samo. No i dodatkowe problemy możesz mieć z tylną klapą - silink wycieraczki, zamek, ogrzewanie szyby - ciężko już to dostać. Możesz mieć problem z lampami jak się stłuką z jakiejś przyczyny - ciężko kupić, co najwyżej używane. No i nie udało mi sie znaleść tylnej półki A jak zamierzasz założyć gaz w miejsce koła to się nawet po rozłożeniu tylnych siedzeń da wyspać w bagażniku [jak się ma 173cm wzrostu] pzdr

Piotrek-mam nadzieję że jutro na spocik przyjedzie Maniek,to sobie z nim pogadasz o kombiaku
pzdr

W kwestii uzupełnienia, bagażnik 2104 po złożeniu tylniego siedzenia ma 1035 l (przy niezłożonym oparciu 345 l).