Warsztatyt we Wrocławiu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Chciałbym odwiedzić jakiś warsztat żeby podłączyli mnie do komputera i zdiagnozowali silnik ile kosztuje taka usługa i gdzie we Wrocławiu mogę takie coś zrobić
Pozdrawiam i WESOŁYCH ŚWIĄT

Firma Jet tronic ul. opolska są dość drodzy ale godni polecenia koszt diagnostyki ok. 250zł pozdrawiam.

Na Armi Krajowej 45 jest sklep z częściami doBMW i obok warsztat byłem i polecam za podłączenie i wykasowanie błędów skasowali 50 zł tylko trzeba wczesniej zadzwonić. W jetronic terz bylem skasowali 250 zł, powiedzieli że wszystko gra a była pompa paliwa kopnięta.

Ja Jettronic też niestety nie polecam, ma złe notowania u moich znajomych którzy od lat jeżdzą BMW.Ja nie mam jeszcze warsztatów do polecenia więc będe śledził ten wątek uważnie.
Pozdrawiam świątecznie
Jeździłem do tej pory innymi autami do Polaka -szczerze go polecam(adresu nie znam ale na przeciwko Korony zjazd w prawo potem pierwsza w lewo i po lewej stronie pierwszy warsztat)

No cóż wiadomo opinie o jetronicu są podzielone ale jeśli chodzi o typową elektronikę uważam że są obcykani, Polak mieści się na ulicy Rakowej.

A czy ktoś był w serwisie BMW w PSarach?

Ja byłem ale tylko po ramki pod rejestrację

Zgadzam sie z przedmówcą Pan Polak na ul. Rakowej vis a vis Centrum Handlowego Korona zna sie na elektryce i diagnostyce chociaz BMW robi niechętnie jak sam powiada a mechanik zaraz obok ok 25m Pan Napierajczyk i jego mistrz zlota rączka Roman - ten koles zna sie na rzeczy i zawsze mi pomagal gdy wydawalo mi sie ze cos jest nie tak z moją piekną maszyną.

Na ul.Armii Krajowej B&W tam bez obaw zrobisz wszystko polecam Cu ten warsztat, podłaczenie do 'MODIK'A" kosztuje 50 PLN.
Tam zrobisz wszystko od elektryki i elektroniki poprzez skomplikowane naprawy mechaniczne

Sprawdziłem ten serwis na Armi krajowej naprawdę jestem zadowolony padła mi pompka wstępna od paliwa i nie założyli mi nowej za 700 zł tylko zaproponowali tańsze rozwiązanie za 60 i pomogło naprawdę polecam. Dobrzy są też fachowcy od diesla w Pietrzykowicach w serwisie BOSCHA ale nie polecam tam naprawiać strasznie drogo lepiej po 15 dorwać jakiegoś majstra i zrobić u niego w domu