Zagarek mkVII od GHIA - ile może kosztować??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
j.w.
oczywiście sprawny

MSS ok 50zł

Cytat:
2005-01-18 18:36:03, Sinuspi pisze:
MSS ok 50zł

bo wymieniłem u tego buca drewienko na zegarek, reszty nie było co brać, essi skasowany i to mocno, miałem el. szybki brać ale jak popatrzyłem że był bity w drzwi kierowcy to zrezygnowałem

a co to za essi? może miał zegary z obrotkiem?

Cytat:
2005-01-18 20:08:41, fryszard pisze:
a co to za essi? może miał zegary z obrotkiem?

zegary z obrotkiem miał, ale rozjeb...

miał też zderzaki tył i przód po 250zł sztuka (stan nawet dobry)
klamki chrumkowane - mówił że sprzeda za 80zł za 2 sztuki (stan bardzo dobry)
no i el. szybki ale kurcze nie ręczę,że działają, bo uderzenie było od strony kierowcy
tak samo e. szyber dach złamany - 150zł

tutaj te zderzaki co gosciu sprzedaje , a mi mówił, że za 250

jak miałem taki zegarek to sprzedałem za 50zl ...szkoda, że się wcześniej nie zgadaliśmy...bo byłbym zainteresowany tymi klamkami chyba

MSS a jakieś inne graty miał, kolor był w metaliku niebieski ?????

Cytat:
2005-01-19 08:03:06, Sinuspi pisze:
MSS a jakieś inne graty miał, kolor był w metaliku niebieski ?????

chyba tak!!
taki granat bardziej

a co Ciebie interesuje?? bo z elektryki to prawie wszystko było do d... tzn. skrzynka bezp. rozwalona, deska rozdzielcza rozwalona, plastiki połamane, tył i przód jedynie dobry, fotel kierowcy rozwalony

Micab! napisz do gościa , ciekawe ile tobie zaśpiewa

gościu jest podupczony za sam obrotomierz bez reszty mi zaśpiewał 100zł i powiedział że to okazja.

Cytat:
2005-01-19 18:32:19, fryszard pisze:
gościu jest podupczony za sam obrotomierz bez reszty mi zaśpiewał 100zł i powiedział że to okazja.

to fakt gościu bierze ceny z kosmosu
a zegary to ja widziałem - jak działają to cudem, rozpieprzona szybka - nie polecam

on bierze te ceny chyba z ASO FORDA i obniża o kilkanaście procent

Cytat:
2005-01-19 16:50:45, mss pisze:
chyba tak!! taki granat bardziej a co Ciebie interesuje?? bo z elektryki to prawie wszystko było do d... tzn. skrzynka bezp. rozwalona, deska rozdzielcza rozwalona, plastiki połamane, tył i przód jedynie dobry, fotel kierowcy rozwalony Micab! napisz do gościa , ciekawe ile tobie zaśpiewa

Czyli tylko śrubki są dobre

odpisał mi że klamki puści za 120zł , cena nie jest zła, tylko napisał komplet to chyba miał na myśli 4 sztuki - jeżeli tak jest to można brać