Ogólnopolski Rejestr Rekinów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam wszystkich do odwiedzenia strony posiadaczy starych BMW czyli tzw. Rekinów. Klub robi naprawde wrażenie, mają wiele samochodów w świetnym stanie. Podchodzą poważnie do swojego hobby i dzięki bogu nie maja nic wspólnego z wszelakimi łysymi karkami w dresach, obwieszaniem aut plastikiem czy modnym paleniem "laczków"
Szczególnie polecam artukuły o reinkarnacji BMW M3 (jak dla mnie to masakra!! efekt wyśmienity a koszta niewyobrażalne) oraz o wizycie w muzeum BMW w Monachium !
link: Ogólnopolski Rejestr Rekinów

Sorry za mały OT, ale chyba warto.

Na widok tego Jagermaistera kopara opada

fajne beczki ale chyba do HP raczej temat

nie wiem jak Wy, ale ja na tych 3 fotkach nie widze zadnego plastiku ...rispect for those guys!!!

Cytat:
2005-01-19 00:10:12, ulik87 pisze:
nie wiem jak Wy, ale ja na tych 3 fotkach nie widze zadnego plastiku ...rispect for those guys!!!

plastiku tam od ch*** ale to są wyścigowe hardcorowe ścigałki więc wybaczone mają poza tym to fotki z jakiejs wystawy bo wątpię żeby po ulicy dało się takim w Polsce przemiesczać nie mówiąc już o kosztach takich przeróbek

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-01-19 00:13:03 ]

to sa zdjecia z wyprawy do muzeum BMW w Monachium

Cytat:
2005-01-19 00:15:34, rallyfilip pisze:

tak myślałem, swoją drogą to wyścigowe M3 to bym przyjął to czerwone mi się średnio podoba a za tym wyglądem tego sportowego takiego nie przepadam (nie pamiętam nazwy ale pamiętam, że się nie przyjęło )

gdyby nie kaszlak to j oj tylko i wyłacznie bmw ach m3 e-21 z 1980r marzenie :] albo m5 e-28 miodzio to co sei nieprzyjelo to m1 :]

Miazga!! Nic dodać nic ująć.....Żeby tylko mieć tyle kasy by tak kaszla poskadać;]

Kawał dobrej strony Szacuneczek dla tych panów za umiejętne korzystanie z posiadanych autek. Tył w napędzie to jest to.

to chyba dzieki m1 mamy tak wspaniale silniczki w wielu ///M'kach...np. w mojej milosci e24...

widac ze klubic całkiem przyzwoity i tam sa prawdziwi fani tego samochodu a nie umcyki którzy "smaza kapcia"
Piekna felga

Ogólnie auto pełna profesja Przygotowanie nadwozia, podwozia, zawieszenia wszystko super!!! Zamontowanie klatki, daje poczucie bezpieczeństwa.Niestety, podczas czytania całego artkułu, właściciel Mnie zmartwił. myślałem ,że szykujee auto do sportu, a tutaj nagle sprzęt audio itp. HHmmm szkoda. Takie BMW podbiło by serduszka fanów tej dyscypliny, gdyby wystartowało nawet w Pucharze PZM