GDZIE MYJECIE AUTKA - WAWA???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzie można najlepiej: cena/jakość umyć autko w śródmieściu/bliskiej woli - jakie progamy i ile kosztują???

Tego nie wiem, ale ja mam prośbę do wszystkich z Warszawy

Zajrzyjcie na link

]hotele

[ wiadomość edytowana przez: Marespero dnia 2005-01-16 22:18:37 ]

ja myje w centrum wilenska..na recznej..place 18zl za mycie podstawowe (znizka 10% ktora dostajesz chyba od reki) a pelne mycie i sprzatanie auta..woskowanie odkurzanie itp kosztuje 67zeta

i dojazd z centrum bardzo dobry to 5minut samochodem z bankowego i czynne chyba do 22

moj kumpel myje na myjni przy dworcu gdanskim i tez sobie chwali

A ja myje w katowicach sam.. recznie albo na automacie na BP... niestety.. morderstwo dla lakieru

Ja myje recznie sam nieuznaje zadnych myjni ani automatycznych ani cisnienowych

Cytat:
2005-01-17 11:14:44, Bartek1112 pisze:
Ja myje recznie sam nieuznaje zadnych myjni ani automatycznych ani cisnienowych

No, że nie uznajesz automatów, to masz moje błogosławieństwo, ale ciśnieniowych

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2005-01-16 23:13:06, qbaj pisze:
pelne mycie i sprzatanie auta..woskowanie odkurzanie itp kosztuje 67zeta

Hardcore...

od tych piepszonych myjek cisnieniowych naklejka mi zeszla z tylnej szyby al eto nie ja mylem esperaka tylko koles ktory mnie nieposluchal zeby nienapierdzielal takim cisnieniem na syzbe a po 2 przy zderzaku w esperaku odlazi lakier z tego czarnego platiku u Tomka tez to sie dzieje i u ciebie tez. Efekt myjek cisnieniowych

Cytat:
2005-01-17 19:37:57, Bartek1112 pisze:
od tych piepszonych myjek cisnieniowych naklejka mi zeszla z tylnej szyby ...

Bart, "dżizes chrajst"

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2005-01-16 23:13:06, qbaj pisze:
ja myje w centrum wilenska..na recznej..place 18zl za mycie podstawowe (znizka 10% ktora dostajesz chyba od reki) a pelne mycie i sprzatanie auta..woskowanie odkurzanie itp kosztuje 67zeta i dojazd z centrum bardzo dobry ...

A ja za mycie w myjni ręcznej w Wyszkowie placę 10 pln a za komplet(mycie + porządne sprzątanie środka) 30 pln i dojazd mam też bardzo dobry :p

A ja najbardziej lubię ciśnieniowki i też mam blisko stacja ORLEN/stacja LPG pryw/KARCHER takie małe zagłębie

panowie przecież zadna myjnia (nawet ręczna) nie umyje tak autka jak wlasna profesjonalna gombka i szamponik...a jak autko wyschnie to warstwe wosku sie naklada (ja uzywam T-CAT`a)i jest git.... w między czasie autko sie odkurzy....(przyjemnosc obcowania z Esperakiem)

ale zawze jak go myje to sie bardziej wkurwiam...-ta korozja-ehhh

p.s. tyle ze ja mam ten luksus w postaci garażu przy domku...

obowiazkowo w calodobowej myjni na Bemowie,ul. Hery 25.myjnia jest tylko reczna i naprawde dopieszczaja tam nasze furki.polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
2005-01-18 17:04:13, wolczan pisze:
panowie przecież zadna myjnia (nawet ręczna) nie umyje tak autka jak wlasna profesjonalna gombka i szamponik...a jak autko wyschnie to warstwe wosku sie naklada (ja uzywam T-CAT`a)i jest git.... w między czasie autko sie odkurzy....(przyjemnosc obcowania z Esperakiem) ale zawze jak go myje to sie bardziej wkurwiam...-ta korozja-ehhh p.s. tyle ze ja mam ten luksus w postaci garażu przy domku...

Hmm, także autka zawsze myję samodzielnie, jednak z przyzwyczajenia zaczynam od spłukania całej karoserii wodą z szamponem pod cisnieniem (wiedziałem, że zakup myjki ciśnieniowej się opłaci ). Jakoś nie mam serca szorować lakieru piachem

Pozdrawiam - SpeedR

Była taka myjnia "Tekstylna" przy ul.Konrada -Bemowo. Myjnia taka sobie, ale w tym samym budynku było czyszczenie wnętrz. Kurde, dwie kobitki tak pucowały środek, że mucha nie siadała. Mimo upierdliwej natury nie mogłem się do niczego przyczepić. Autko wychodziło jak z fabryki
Niestety, postawili jakiścik obrzydliwy markeciak i myjnie szlak trafił.
Może ktoś wie gdzie się przeniosła ekipa "wnętrzarska" z Konrada???
Pozdrawiam
Artur