Urwany zaczep bagażnika POMOCY !!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam urwany prawy zaczeo w bagażniki, klapa mi się nie otwiera trzeba pomagać ręką i trzymać. Niektórzy mówią że trzeba wymieniać cały pas pod tylną szybą gdyż spawanie zniszczy blachę, inni natomiast mówią że to można zespawać. Czy ktoś miał podobny problem? Zbliżają się wakacje i bagażnik potrzebny.
Może ktoś wie gdzie w Białymstoku dobrze, solidnie i TANIO to zrobią ?
Z góry dziękuje za każdą pomoc.
pozdrawiam

Kurna,nie mam pojęcia gdzie to to mogą zrobić.
jakbyś chciał blacharza to mogę polecic jednego,dla sąsiada robił niedawno poldera to całkiem fajnie wyszło.
Adresu i numeru telefonu nie znam,ale można by podjechac kiedy do niego.
Pzdr Grzesiek

za bardzo nie wiem o co konkretnie chodzia ale spawac na pewno sie da tylko trzeba umiec. jak ktos umie to pospawa, jak nie to bedzie gadal ze sie nie da.(albo miec czym) jesli chodzi o cienkie blach to migomatem bezproblemowo , nawet mi ostatnio udalo sie przyspawac do klapy bagaznika (od gory) szpilke M6 na sztorc i zadne dziury nie wypalilem chociaz zaden ze mnie spawacz

postaram sie bardziej to opisac : a wiec tak, klapa jest mocowana na zawiasach a zawiasy sa przyspawane do paska blachy ktora idzie pod tylna szyba. ten zawias jest urwany, jak kupowalem lade to byl na drucie i klapa sie otwierala ale do czasu, teraz za kazdym razem mi rysuje lakier a taki ladny mam miesieczny czerwony. probowalem ten drut co idzie od zawiasu do zawiasu naciagnac i nalozyc, owszem sie da ale 2 - 3 razy otworze klape i znow to samo. w czwartek bede na spotkaniu na lotnisku w krywlanach w bialymstoku, wtedy moge bardziej pokazac o co dokladnie chodzi.
pozdrawiam.

Jak będe miał czas w czwartek o 18 to podjadę obadać,ale ciężko będzie.
Pozatym przez kolejne dwa tygodnie licząc od następnego mnie nie będzie w Białymstoku i na forum też moze raz na tydzien zajrze.
Pzdr Grzesiek