| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Dryllo BMW Member Bmw Ełk | 2005-01-20 10:18:25 Witam wszystkich!
Pomyślałem sobie, że fajnieby było powymieniać się uwagami jak ustrzec się mandatu, gdy nas już złapią. Jakies fajne bajki, które mozna im wcisnąć ( oczywiście sprawdzone). Tylko nie piszcie o dawaniu w łapę. To to akurat każdy potrafi. No chyba że ktoś dał złowtówke i pojehał he he. |
Aldik BMW Member Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2005-01-20 11:34:12 Hmm ja "oczywiście" wypowiadam się w czyimś imieniu
Zawsze jest wielki banan na ryju, chociaż szlak trafia w sercu, głupie gadki typu, no wiem Pan tak wyszło, zapomniałem, spiesze się itd no i w koncu że po co mandat, może się jakoś da inaczej, ja się na tym nie znam itd, no i pare dyszek i narazie. Zadnych kłutni itp. Tate kiedyś zatrzymali na 70tce miał coś 140 i w czasie rozmowy okazało się że żona gliniarza jest nauczycielką tak jak moja mam, która siedziała obok, no i se chwile pogadali, ponażekali na to co się dzieje w środowisku nauczycieli - no i oddał dokumenty i życzyl szerokiej drogi ![]() |
Dryllo BMW Member Bmw Ełk | 2005-01-20 14:37:43 ja kiedyś miałem sytuację, gdy wracałem z Warszawy ze szkoły (studia wojskowe - ale wydział cywilny), wyprzedziłem 2 łysych w oplu vectra a że chłopaki mocno chcieli mnie wziąść więc przyciskaliśmy coraz więcej i więcej. W pewnym momencie zaraz za zakrętem zaczeliśmy wyprzedzać, bo już było można ale na ciągłej. I tu nagle spod ziemi dwóch gliniaży jeden mnie capnął a drugi ich. Policjant mi tłumaczy, że ciągła itp że 400 zł i 6 pkt chyba i zapytał mnie skąd jade. Więc ja mu tłumacze że ze szkoły, z jakiej itd. A on do mnie czy mam ligitymację, ja że tak. Pokazałem mu dokument, isłyszę pytanie czemu nie w mundurze.
Więc ścieme zasadzam że dziś prace wiozłem itp. a on do mnie czemu nie w mundurze na zdjęciu. To ja mu że jak zdjęcie robiłem to jeszcze munduru nie miałem. A że się okazało że i on gdzies tam sie uczył w jakiejś szkole to mnie puścił. Całe szczęście bo jechałem z laską i już jak stawałem to miałem nieżłą akcję " a nie mówiłam.... itp". Pozdrawiam łysych z Vectry i drogówkę hej |