Dziwne stuki....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich,
Mam problem z moim esinkiem, od początku jego posiadania tj. jakies 6miesiecy męczą GO z tyłu jakies dziwne stuki, które pojawiają sie tylko jak jest mokro, stuki dochodzą z okolic górnego mocowania tylnich teleskopów. Dzwięk jest taki jak stuk "blachy o blache" - sprzawdzany był juz przez dwoch mechaników i wymieniono: teleskopy, tuleje na wahaczach, dwa dni temu wymieniono ( nie wiem czy dobrze napisze ) "sinenbloki" i dalej stuka, jak jest sucho to cisza jak mokro to stuka, czy macie jakies pomysły co to moze byc , bo jest to bardzo denerwujące

RADA JAKA MI SIĘ NASUWA PO PROSTU NIE UZYTKOWAC PODCZAS DESZCZU I KŁOPOT Z GŁOWY

Cytat:
Mam problem z moim esinkiem, od początku jego posiadania tj. jakies 6miesiecy męczą GO z tyłu jakies dziwne stuki, które pojawiają sie tylko jak jest mokro, stuki dochodzą z okolic górnego mocowania tylnich teleskopów. Dzwięk jest taki jak stuk "blachy o blache" - sprzawdzany był juz przez dwoch mechaników i wymieniono: teleskopy, tuleje na wahaczach, dwa dni temu wymieniono ( nie wiem czy dobrze napisze ) "sinenbloki" i dalej stuka, jak jest sucho to cisza jak mokro to stuka, czy macie jakies pomysły co to moze byc , bo jest to bardzo denerwujące

...ktoś mi ostatnio powiedział, że to amor

Renifergt nie krzycz na modrzej75 - to że mu coś stuka nie znaczy, że już ogłuchł ,

z tego co rozumiem to modrzej75 amory wymienił,
i co po tych naprawach żadnej zmiany??

no niestety po tych całych zabiegach zadnej zmiany, ale dzisiaj byłem ponownie u mojego mechanika bo pogoda sprzyja ( pada deszcz ) i "fajnie" te stuki słychac i mechanik bedzie sie męczył dalej, jak cos znajdzie to dam znac na posta moze komus ta wiadomośc sie kiedyś przyda