Nowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej!!!!

Jestem nowy na forum. Wprawdzie nie mam jeszcze Espero (już tylko 9 miesięcy do prawka), ale mój ojciec ma i to prawdopodobnie będzie moje pierwsze autko. Net mam od niedawna i się bardzo ucieszyłem, że znalazłem to forum. Mam nadzeję, że za 9 miesięcy stanę się pełnoprawnym użytkownikiem tego forum .

Pozdrawiam!!!!

Tym samym...

Hej....

Przywitam Cię tradycyjnym AVE CEZAR

9 miesięcy? ...pasuje bardzo ładnie!-urodzi się nam nowe "forumowe" dzieciątko! Będziesz bardzo mile widziany w naszych szeregach! Powodzenia przy egzaminach z prawka!

Za 9 miesiecy prawko...
Poczuj sie jak kobieta w ciazy
Za 9 miesiecy dostaniesz swoje ukochane dziecko...
Pamietaj...
DBAJ o nie z nalezytym szacunkiem

WITAMY )))

Witaj.

1..2..3 proba klawiatury po kilku miesiacach nieobecnosci back on-line Podpinam sie pod ten temat zeby nie zakladac kolejnego smutneko tematu pt Wrocilem
Z tego co widze nic sie nie zmienilo Ptaszyna robi zdjecia , MaciekGT najszybszy a Tomek go goni. Forum Espero niezmiennym jest

Tomek goni...ale gaz zakladac

Witam nowego członka ,(jeszcze nie pełnoprawnego ,może za 9 miechów)

PolaRosie! Zdjęcia "wali"teraz głównie Łukasz G!...jak wyczerpał mu się zakres pomysłów na przeróbki Esperaczka to kasa mu się przez próg zaczęła przesypywać...no to sobie kupił kosmiczną "cyfrówkę" za kosmiczne pieniądze i szaleje po placach i ulicach dokumentując wszystko co ciekawe ....oczywiście z WIELKIM pożytkiem dla nazego forum!

Dzięki za ciepłe przyjęcie!!
Już się nie mogę doczekać tego prawka!! A Espero to super auto.

Pozdrawiam wszystkich Espero-maniaków !!!!

Witamy! Czekamy! I prosimy o regularne sprawozdania z przebiegu "ciąży"

Witam serdecznie. Mam nadzieję ze będziesz dobrze czuł się w naszym gronie.
PS. Niedługo zlot w Krakowie!!

Raz dwa trzy

Witam nowego forumowicza, a przy okazji proba naszych nowych smajli