Virtual tuning

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ppobawiłem sie troszeczkę i wrzuciłem do galerii klubowej przerobione zdjecia moich furek oceńcie sami
<-----------------

matiza nie oceniam..bo sie nie znam espero slicznie ci wyszlo..ale moglbys wypunktowac co dokladnie zmieniles??..bo ja sie gapie..widze espero..niby taki sam jak wszystkie a jednak ladniejszy..ciemne szyby i alusy to widac..ale co jeszcze??

esperak jest fabryczny a ja zmotałem ten tuning na kompie z matizem tak samo

Cytat:
2005-01-27 15:23:30, teltom pisze:
esperak jest fabryczny a ja zmotałem ten tuning na kompie z matizem tak samo

qrde no nie rob ze mnie łosia wiem ze wziales serie i pobawiles sie na kompie..pytam co mu dorysowales...czy jedyne co zrobiles to felgi i szyby??

obnizone zawieszenie poszerzone zderzaczki ogolony ze znaczka, niskoprofilowe opony, felgi chyba wszystko jak dobrze pamietam aha na stronce powinno być to zdjęcie w galerii w orginale więc moiżna porównać

[ wiadomość edytowana przez: teltom dnia 2005-01-27 15:30:44 ]

a nie jest jeszcze czasem "nosek" wydluzony ?

a dla mnie to wyglada esperak na feldze bez przedniego znaczka i tyle pozatym nikt tak szyb nieprzyciemnia

to się słabo bartek przyglądasz

Esperyna całkiem ciekawie wygląda

A Matiz jak Matiz ...

Też się swojego czasu bawiłem w virtual...
poniżej dla przypomnienia kilka moich rysuneczków które już rok czy dwa lata temu były umieszczane na forum...

1. Fura MaćkaGT - przerobiony wydech, tylne lampy, felgi

2. Moja fura z przed trzech lat - przerobione felgi, usunięte klamki, przyciemnione tylne lampy, usunięte kierunki

3. Fura Adminka i zabawa z kolorami

4. Moja fura - przerobione fele, wylakierowane listwy i klamki

5. Koreańskie Espero - jeden z najlepszych virtuali jakie udało mi się zrobić, najwięcej czasu spędziłem na przerobieniu maski,
pozatym zmienione zostały koła, kolor szyb, kolor przednich kierunków, wylakierowane listwy,

6. Espero Bartka - też jeden z naładniejszych moim zdaniem virtuali - przerobione fele, wylakierowane listwy, usunięte klamki,
zmieniony kolor nadwozia, przyciemniona przednia szyba, usunięte kierunki, przyciemnione tylne lampy

7. Espero Lego - zmieniony tylko kolor

Aaa.... bym zapomniał... TELTOM - twój virtual bardzo mi się podoba... gdybyś mógł wrzucić ten obrazek w większym rozmiarze, było by super
...jak nie umisz to podeślij mi na maila to wrzucę na forum....

[ wiadomość edytowana przez: ŁUKASZ_GAJER dnia 2005-01-28 15:47:25 ]

No. 5

Bajerancko wyszedł wlot powietrza i maska.

Jestem pod wrażenim.

No i jednak nie umisz wrzucać...
Wyślij mi na maila

JAK WKLEJAĆ ZDJĘCIA NA FORUM - ZAPRASZAM NA TEN LINK