| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
hz10 BMW Member starachowice | 2005-01-22 12:14:40 dobre dobre podoba mnie sie |
Jeztom (S) BMW Master (Moderator) E32 735iA and BMW 32 ... Żory | 2005-01-22 12:20:50 Cieszy mnie to starałem się |
daz BMW Master (Moderator) BMW E36 Coupe Lublin | 2005-01-22 16:44:54 Też mi się wydaje że tak jest |
marcingo BMW Member BMW E30 Coupe Żory | 2005-01-22 16:45:29 Dobra no to przyznać się Kto jest najmądrzejszy? tylko bez oszukiwania miele widziane uzasadnienie |
Dariusz525 BMW Friend BMW Węglew | 2005-01-22 21:56:56 wielka skrucha ogarneła moje serce-proszę o wybaczenie-już głupot nie będe opowiadał (ortografia nigdy nie była moją mocną stroną i wiem po tym co tutaj widzę,że wielu posiadaczy wspaniałych b-emek piszą wspaniale powiem więcej bezbłędnie)
a co do żarcików to oczywiście muszą w głównej mierze dotykać jakieś określone jednostki bo inaczej nie byłyby śmieszne -na tym kończe bo znowu coś palne |
MARCIN_RADOM BMW Member BMW E-28 525i, E34 5 ... RADOM | 2005-01-23 08:55:48
hmmm, więc co tu robisz? ja bym sie na twoim miejscu nie katował zawiłościami, niekompetencją i zbyt niskim poziomem wypowiedzi.
rozumiem, że ta wypowiedź dotyczyła mnie, bo paweł rzadko tu bywa. prosze o konkretny przykład zyggy. pewnie go znajdziesz skoro często ma to miejsce. pozdrawiam |
Dariusz525 BMW Friend BMW Węglew | 2005-01-23 10:07:19 i rozpoczeła sie gra słów
panowie lepiej 10 razy sie usmiechąć niż raz zapłakać moja mama zawsze mówiła,,każdą uwagę przyjmuj z uśmiechem ponieważ to dla twojego dobra'' Ja dodaje, że więcej miłości wypływa z tego który zwraca uwagę niż od tego który ciagle pochwala- strzeżmy sie tych którzy ciagle ładnie nam mówią albowiem nieszczera jest ich intencja. i wiecej
pozdrawiam skoro lączy nas wspólna pasja to i niech połączy przyjaźń |
MARCIN_RADOM BMW Member BMW E-28 525i, E34 5 ... RADOM | 2005-01-23 14:48:23 masz racje dariusz, jednak skoro juz uwagi poadły to chce by nie były bezpodstawne.
mi jeśli w jakims sklepie nie odpowiada obsługa lub towar to idę do innego. nie próbuję nalegać na zmiane asortymentu, czy inny sposób obsługi bo zdaje sobie sprawę, że to co podoba się mi, nie musi sie podobać wszystkim. dzis mamy takie czasy, że możemy wybierać. pozdrawiam |
Dryllo BMW Member Bmw Ełk | 2005-01-23 15:09:45 zgadzam sie z Jeztom-em tak niestety często się zdarza, choć nie w każdym poście. Nawet na przykładzie tego posta mozna zauważyć podobne zjawisko. Proponuję aby takie wywody, że moderator wsadza kij w mrowisko zgłosic bezpośrednio do moderatora poprzez np: Gadu-Gadu. Numer moderatora mozna bez problemu znaleźć, bynajmniej mi się bez problemu udało. |
yessong Lublin | 2005-01-23 15:52:52 I te błędy ortograficzne.Jak ktoś niezrzeszony poczyta,to jak myślicie ,co pomyśli?Dresy!Panowie do książek,nie tylko o BMW
|
mibhell BMW Head Moderator E36 320iT www.silesiaparts.pl | 2005-01-23 17:49:29 Po dłuższym namyśle wnioskuje ze taki jest poprostu urok tego forum i zmiana jest niemożliwa wystarczy prześledzić ten wątek Cieszmy sie z tego co mamy!!
A to że ktos jest np. dysortografem a przy tym studiuje i spodni dresowych na oczy nie widział... nikt nikogo do forum nie zmusza nie namawia i za nie sie nie kaze wstydzic! Ale to przecierz kolejny przykład na "gre słów" która o ironio jest tematem tego watku... no coment Wypowiadam sie niestety również jako współwinny i absolutnie nie poto żeby podejmować dalszą polemike
pozdrawiam serdecznie [ wiadomość edytowana przez: mibhell dnia 2005-01-23 17:50:48 ] |
MARCIN_RADOM BMW Member BMW E-28 525i, E34 5 ... RADOM | 2005-01-23 18:28:56 co do błędów to nie pamietam bym w szkole dostał inną ocene z dyktanda niż 3 z dwoma. jednak w dresie byłem ostatni raz w miejscy publicznym chyba z 15 lat temu, nie licząc wycieczek rowerowych itp.
pozdrawiam |
Dariusz525 BMW Friend BMW Węglew | 2005-01-23 18:34:41 Zamiast przyczepiać dresiarzy do BMW przyczepmy ich do tego co do nich najbardziej pasuje-(kiji do palanta) |
marcingo BMW Member BMW E30 Coupe Żory | 2005-01-23 18:39:59 Może w takim razie zamiast wdawać się w polemikę z przedmówcą, odpowiedziec na post dotyczący określonego problemu, jeżeli już bardzo nie zgadzamy się z jakąś opinią to może załatwiajmy to przez "kanał" prywatny. Tam możecie się kłócić, "rzucać mięsem" na prawo i lewo, możecie nawet spotkać się na "ustawce" jeżeli to konieczne i rozwiązać problem siłą. Bo co mnie obchodzi że ktoś się z kimś nie zgadza. Napiszecie teraz "po co czytam takie dialogi" Otóż skąd mam wiedzieć że post mający 67 odpowiedzi ma 65 tekstów całkiem nie na temat. Używajcie prywatnych postów albo wejdźcie sobie na Chat a napewno na formum będzie można szybciej znalexć odpowiedź na dręczące pytanie i przeglądanie postów będzie sprawniejsze. To takie moje skromne zdanie w tym temacie
dziękujem
Pozdrawiam |
MARCIN_RADOM BMW Member BMW E-28 525i, E34 5 ... RADOM | 2005-01-23 18:57:00
sytuacja z piatku. na pytanie o przyspieszanie ktos odpowiada że za przyspieszenie odpowiada moc silnika. jeśli ja odpowiem na priv temu drugiemu że nie ma racji, bo nie ma, to wszyscy nie zorientowani bedą powtarzac dookoła tą nieprawdę. wiec na forum trzeba dyskutować, argumantować. pozdrawiam |
yessong Lublin | 2005-01-23 19:39:43 Nikoga,powtarzam nikogo nie wyzywam od dresiarzy.Kupiłem BMW
bo uważam że to samochód z duszą.Jestem z wykształcenia lekarzem i odkąd kupiłem to auto widzę dziwne spojrzenia ludzi(szczególnie znajomych)Niewiele znam lekarzy posiadających BMW. Nie wiem o co ludziom chodzi.Jego wartość rynkowa to ok.15000 tyle co np.Opel Corsa pielęgniarki(nowszy),ale mam wrażenie że niektórzy widząc mnie w nim myślą-ale złodziej,tym to się powodzi.Nikt nie rozumie,ile mnie to kosztowało zdrowia i nerów, by to auto kupić(sam,nie znając języka pojechałem do Niemiec, szukałem,wytargowałem dobrą cenę etc.) Pozdrawiam. |
marcingo BMW Member BMW E30 Coupe Żory | 2005-01-23 21:09:04
zgadzam się, ale ta dyskusja powtarzała się przez conamniej kilka postów. Myślę że wcześniej powinieneś argumentować to artykułami bądź innymi dowodami że się wyrażę "rzeczowymi" I nawet nie mam konkretnego posta na myśli. Poprostu czasami to zachodzi za daleko. Pozdrawiam |