Wośp - się pochwalę

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Stronka mojego sztabu

może ktoś z Poznania widział nas na mieście, w każdym razie na pewno słyszał (600 W w Citroenie C15D - dwie kolumny estradowe na pace ;D). Myślę, że kasa jaką uzbieraliśmy jest godna pochwalenia się .

Pogratulowac

Hmmm my sie tez mamy czym pochwalic.
Nasz klub robił parade i kjs i kilkadziesiat aut jechało w paradzie po całym miescie reklamujac imprezy wospu.
Zjechało sie sporo osób z podkarpacia i ogólnie fajnie było ...

Tak wyglądała wiekszosc aut - plakaty zostały zdjete po paradzie nie niszczac lakieru...

W trakcie parady dojezdzały nowe auta i ogólnie fajnie było miec swoje auto w TV...

maluch jak zwykle w warsztacie ale nam służyły takie autka:

tego dostaliśmy od volkswagena do użytku sztabu

nasz wóz "patrolowy"

no i citroen co robił hałas

og. w Pozku była jeszcze parada syrenek.

HEHEHE wiec nie jestesmy sami.....
Spoko. A auto ładne u nas nic nie dali , nawet utrudniła troche policja ehhhhh.
Ale było przyjemnie.

Cytat:
2005-01-12 23:03:30, CZUCZU pisze:
HEHEHE wiec nie jestesmy sami..... Spoko. A auto ładne u nas nic nie dali , nawet utrudniła troche policja ehhhhh. Ale było przyjemnie.

policja na mieście nas przepuszczała przez zamknięte ulice i eskortowała auto to caravelle 4 motion 2,5 TDI 174 PS, ogólnie podziwiałem VW bo to auto jest warte 170 tys (nówka sztuka jak przyjechała miała nabite 100 kilometrów). za to mieli dobrą reklamę a my jeżdżącą imprezę, szczególnie fajnie się rozkręciła pod Makro

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-01-12 23:08:32 ]

Pozdro dla Pana z citroena co robił hałas.Mam nadzieję że będzie zadowolony z respiratora.

Dostał nasz klub za pomoc dla WOSPU i reklame.

heh miło ..

łaaaaał złota miednica,

parada by uszla w tloku gdyby nie to ze jeden z drugim musial sie klaksonem pobawic

Samael jakie klaksony zdawało ci sie Raz sie może komus przydażyło ....