Skrzynia 127

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moja skrzynia uległa zniszczeniu. Zacząłem szukać i musze powiedzieć ze nigdzie nie mogę znaleźć. Jak myślicie skąd można przeprowadzić transplantację skrzyni żeby pasowała do 127 1050. Słyszałem ze od Uno pasuje tylko nie wiem jakiego.

ja myśle że podejdzie z uno 1,1 no ale głowy nie daje, lepiej sie upewnic, bo juz pewnie wiesz ze złomiarze maja chore ceny...

a na co mam zwrócić uwagę przy ocenie czy skrzynia jest dobra do mojego 1050 ?

najlepiej porównuj rozstaw otworów, a przede wszystkim wymiary wałka sprzęgłowego, dobrze bedzie jak sie udasz na jakis złomik i poogladasz, a póżniej kupisz... a tak na marginesie to nie znalazłeś skrzyni do 1050???, może z jakiegoś fiorino... no chyba ze chcesz 5tke??

Bebechy od cc900 powinny wejsc w obudowy z 1050 ,jak chodzi ci o 5-tke.

Właśnie chodzi mi o 5 biegową, gdyż jednak na trasie brakuje 5 biegu przy tym silniku. To mówicie zeby spróbować od 900 CC. W tym tygodniu spróbuje.

Piecio-biegowa fajna tylko ze bedziesz musial podluznice przerobic.

Gigi

a dlaczego ??

Bo Ci braknie miejsca. Zahaczysz o drazek stabilizatora

Jesli masz mk2 to bedziesz musial podniesc podluzniece bo skrzynia 5 jest dluzsza.

Gigi

Przyszło mi obalić mity
Wiec napewno nie podejdzie skrzynia od uno 1.1 cc 1.1 cc/sc900 i całej reszty bandy
jeśli chcesz założyć skrzynie 5 to koniecznie musisz podnieśc lewą podłużnice ze wzgledu innych rozmiarów skrzyni takową przeróbke mam u siebie

P.S
Skrzynie 5 mam na sprzedaż jeśli jesteś zainteresowany zapraszam na gg 2323544 lub kom 600275073