MotoNews.pl
8 I-szy Samochodowy Rajd Politechniki Krakowskiej (78264/12) - NT

I-szy Samochodowy Rajd Politechniki Krakowskiej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dnia 22 stycznia 2005r. odbędzie się w Krakowie
I-szy Samochodowy Rajd Politechniki Krakowskiej, zorganizowany przez Instytut Eksploatacji Pojazdów Samochodowych i Silników Spalinowych przy współpracy z AMK Galicyjskim.
W Rajdzie mogą wziąść udział zarówno kierowcy amatorzy posiadający prawo jazdy kat. B, jak i zawodnicy posiadający licencje sportowe.
Rajd rozpocznie się o godzinie 10:00 przy budynku głównym Wydziału Mechanicznego Politechniki Krakowskiej (al. Jana Pawła II 37, na przeciwko AWF).
W tym miejscu zaczynać się będzie i kończyć każda z trzech pętli, po których nastąpią przegrupowania.
Zawodnicy zostaną podzieleni na cztery klasy pojemnościowe (0-903cm3, 904-1300cm3, 1301-1600cm3, powyżej 1600cm3).
Dla zwycięzców przewidziano atrakcyjne nagrody.
W celu urozmaicenia zawodów stworzono klasyfikację ?gosci? jak również klasyfikację Fiatów 126p. Aby pokazać niecodzienne możliwości Fiata 126p jednym z naszych gości będzie Paweł Kopacz w 42-u konnym ?Zółtym Potworze? (opisanym w magazynie rajdowym WRC nr 40).
Wśród gości znajdą się również zawodnicy z AMK Galicyjskiego:
Grzegorz Harlos (Opel Astra - N3)
Mirosław Włodarczyk (Peugeot 206 - A6)
Grzegrz Duda (Mitsubischi Lancer Evo VI ? N4)
Lukasz Witek (Peugeot 205 - A7)
i inni.
Wszystkich zainteresowanych zapraszmy na trasę rajdu.
Zawodnikom życzymy dużo zabawy w duchu sportowej rywalizacji, a kibiców zapewniamy, że z pewnością nie zabraknie dla nich atrakcji.

Dodatkowe informacje można uzyskać pod numerem tel.: 503-11-66-39, na stronie internetowej www.rajdpk.z.pl lub przez e-mail: kubas12to@poczta.onet.pl , agalicyjski@op.pl

Wszystkich Chetnych zapraszamy razem z moim kolega (organizatorem)

Wszystkich pozdrawiam !!!

Kolejna okazja do spotkania
Ja wprawdzie rano jestem w pracy ale po niej postaram sie dotrzec !!! Co nie zmienia faktu ze inni maja opuscic tak wielkie wydarzenie!!!

KRPP przyjedzie. Ja planuję wyjechac z Poznania zaraz po egzaminie czyli w piatek koło 18, więc w Krakowie bedziemy pewnie koło północy. Mam nadzieję, że próby będą fajne i konkurencja duża Do zobaczenia w Kraku.

Bartassti - gdzie macie nocleg?????
Jakby co mogę czekac na Was na wlocie do Kraka i popilotwać - nawet o północy- nie ma żadnego problemu
paweł

Nie wiem dokładnie jak z noclegiem, ale słyszałem coś o jakimś akademiku... Dowiem sie dokładniej i dam ci znać. Jeżeli to nie byłby problem to chętnie się spotkamy, bo z tego co wiem Kraków to niemałe miasto )) Pozdrawiam.
Bartas

bartssti swietnie Ze przyjedziecie

Wiem tez z moich tajnych zrodel ze planowaliscie przyjazd zanim zaczal sie ten watek

Milo ze ekipa sie powieksza

Jak macie jeszcze kogos to zabierzcie ze soba

Pozdrawiam Michal

ekipa topnieje

ze wzgledu na brak zainteresowania watkiem prosze moderatorow o usuniecie !!!!

Dziekuje Michał