Co wart obejrzec?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wielu z was pewnie nie raz mialoby ochote obejrzec jakis film ale nie wie co ma wybrac...nie wazne czy w kinie czy sciagnac i w domu przy piwku
proponuje wpisywac tytuly filmow ktore sie ogladalo i krotka ocene filmu wraz z gatunkiem i ze streszczeniem
mile widziane dyskusje na ich temat
ja zaczne:
"Rundown"-bardzo dobry film akcji z jednym z lepszych wrestlerow grajacym glowna role-gra zawodowego windykatora ktory ma za zadanie przywiezc z dżungli syna swojego szefa-w dżungli pojawiaja sie klopoty z miejscowymi którym trzeba skopac dupe

"Ong-Bak The Muay Thai Warrior" - swietny film karate przyblizajacy ta malo popularna sztuke walki-extra sceny

"Friday after next"-kolejna po"Friday" i "Next Friday" komedia o dwóch "czarnuchach" ktorzy zostaja okradzeni w wigilie przez swietego mikolaja-ja myslalem ze nie wyrobie ze smiechu
kto nie ogladal poprzednich czesci moze spokojnie zaczac od tej i i tak bedzie wiedzial o co chodzi

"Friday after next"-kolejna po"Friday" i "Next Friday" komedia o dwóch "czarnuchach" ktorzy zostaja okradzeni w wigilie przez swietego mikolaja-ja myslalem ze nie wyrobie ze smiechu kto nie ogladal poprzednich czesci moze spokojnie zaczac od tej i i tak bedzie wiedzial o co chodzi
[/quote]

O tak palą zioło itp....kozak film oglądałem wszystki

mi się podoba:
"Resident Evil" i druga część jest to film w sumie o trupach krwi wirusie korporacji która robi potajemne eksperymenty itp... mi sie bardzo podoba jeszcze aktorka ehhhh

How High - methodman i redman na harwardzie
60 Sekund - klasyka, chyba każdy zna
Snowboarder - dla zajaranych snowboardzistów jak znalazł
Klub 54 - szalone lata 70, o jednym z najlepszych klubów w Nowym Yorku, świetna obyczajówka
Natural Born Killers - psychodeliczny triller o parze morderców, na prawde schizujący film
Bullit - także klasyka i ten Mustang, ahhhh

tyle ode mnie

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-01-16 19:24:22 ]

"Krąg" -zajebiscie wkręcajacy film, kaseta wideo zabiajajaca po tygodniu, dla mnie wypas...
Wszystkie czesci frediego krugera
How Hihg oczywiscie wymiata
Chłopaczki z sąsiedztwa- wypaśnaaa komediaaaaaa o czarnuchach, poprostu mexyk na poziomie how high ;]

polecam bardzo "butterfly efect" (efekt motyla) który zdecydowanie przoduje na mojej liście zajebistych filmów, daje dużo do myslenia, oprócz tego "wanila sky" które też fajnie mota we łbie. Z filmów akcji rzecywiscie 60 sekund dobry film, no i oczywiscie nie mógłbym nie wspomnieć o "poraku kojota" i inne głupie komedie polskie

P.S. "Seven days"

[ wiadomość edytowana przez: -maly- dnia 2005-01-16 19:56:22 ]

reqiem dla snu - dramatyczny film o tym co z człowieka robią narkotyki, po zobaczeniu tego mało kto sięgnie po fetę

TAXI 1--
TAXI 2-----chyba każdu zna opis
TAXI 3--

NEGOCJATOR-zajebisty film z Samuelem .L. Jacksonem
OPIS

[ wiadomość edytowana przez: specWROC dnia 2005-01-16 20:02:11 ]

[ wiadomość edytowana przez: specWROC dnia 2005-01-16 20:03:19 ]

Cytat:
2005-01-16 19:59:54, Wilu pisze:
reqiem dla snu - dramatyczny film o tym co z człowieka robią narkotyki, po zobaczeniu tego mało kto sięgnie po fetę

zajebisty film-ponoc ma kilkadziesiat razy wiecej migawek niz normalny film
ciesze sie ze jest zainteresowanie tematem

[ wiadomość edytowana przez: kabul dnia 2005-01-16 20:05:08 ]

Las Vegas Parano - myśle ze każy zna..
jeśli nie to musi to zobaczyć, tego filmu nie da sie porównać z zadnym innym.. wydaje mi sie ze najlpeszy ze wszystkich filmów o narkomanach. Zdjecia, montaż zrobione w niesamowitym stylu..

Zapomniałbym o Trainspotting to jest również o narkomanach, ale dużo lżejsze od reqiemu

a ja dodam jeszcze lajtowy film który tez bardzo mi sie spodobał: "piraci z karaibów" nooo a o polskich komediach fakt, nie trza pisać

Wind. Film z 1992 roku, bardzo trudno go znalezc w sieci... dla zeglarzy i nie tylko.

vidoque.z gerardem depardieu.doskonaly i zakrecony film kostiumowy

Pulp Fiction, Efekt motyla, Million Dollar Hotel, Zagubiona autostrada, Amores Peros + wymienione juz Requiem dla snu i Las vegas Parano

EuroTrip- fajowa komedia
DodgeBall- gorsze od w/w ale tez można sie pośmiać

wszystkie klipy zrobione dla FnF przez mounteza, Zoltara i innych panów

Z filmów który na dłużej został mi w pamięci ostatnio to oczywiście Kill Bill oraz jeszcze lepszy Oldboy, niezła schiza....

the wall

The Saw
MindHunters
a teraz zaraz siadam do ogladania Klątwy

Klątwa wymiata.....