Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() KOLIBERk LOB SYMPATYK S63 + G65 Londyn | 2005-01-22 13:17:24 Sworzen tak, ale alus to by mial bicia.
Kiedys w Vectra A mialem wydupione gumy na tylniej belce, normalnie autem zamiatalo ze HEJJ. Dobra zawiecha to podstawa ![]() |
![]() Robocik Opel Omega Tuchola | 2005-01-22 13:22:05 moze taki byc jak mowisz.Koles ze stacjii mowil cos o wyj.... gumach na tyle |
![]() WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2005-01-23 21:53:51 mną bujało sciagało no i wziąłem sie do roboty za zawieszenie z przodu. No i jak bym nie miał znajomości w sklepie to chyba musiałbym sie pociąc albo kupić drugą ome na czesci.
przedstawiam koszty w detalu: przód amorki : po 270 zł szt KAYABA premium gumy wahacza przednia febi 32 zł/ szt tylnia wahacza 30 zł/szt łacznik stabilizatora 70 zł/szt gumy stabilizatora kosztują grosze 9,50 zł/szt jest parę rodzai dlatego należy zmierzyć grubośc drązka stabilizacyjnego) no i końcówki drązków kierowniczych każda po ok 50 zł do tego okazało sie ze w piasty trzeba całe wyminic i koszt piasty 280 zł /szt a i jeszcze łożysko amora 40zł/szt i guma 45 zł/szt no i na koniec aby dobrz jeżdziło za 140 zł geometria. ale po tej robocie zauważyłem duże zmiany ze w najbliższym czasie trzeba bedzie zajrzeć do tyłu bo teraz tam stuka heheheh ![]() jak bede robił napisze o kosztach |
![]() Robocik Opel Omega Tuchola | 2005-01-24 14:58:03 Dzieki chlopaki za wszystkie rady.W najblirzszym czasie wymnienie gumy na stabilizatorach z tyłu i to powinno pomóc.Dzięki ![]() |
OMEGATSZL288 LOB MEMBER Opel Omega A Wola Żyzna | 2005-01-25 13:54:43 Gdzie są takie drogie gumy do stabilizatora. 9,50 to rozbój w biały dzień.Słono przepłaciłeś. Ja kupiłem te same gumy po 8 zeta ![]() ![]() |
![]() WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2005-01-25 18:10:45 ale ja kupiłem gumy Febiego a nie adlera co w przypadku łaczników stabilizatora tojuż wypadaja przy montazu. A tak nawiasem mówiąc ja tyle za nie zapłaciłem podałem tylko ceny detaliczne. a wiec zycze miłej jazdy na gumach za 8 zeta. |