Dalsze losy FSO.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ciekawe co stanie się z fabryka FSO Mogli by zaryzykowac i wyprodukować np. nowy model poloneza lub jakąś własną konstrukcję...

-----------------------------
Jakie jest wasze zdanie??

Zaryzykować by mogli ale wątpie że ktoś zgodzi się na takie coś i zbudują coś nowego!!!

Ja bym wolał nowego Fiata 125p

Szanse że cos sami zbudują sa równe zero, bo sa bardzo zadłużeni. Niestety ktoś ich wykupi i będzie robić coś swojego

ja kiedyś myślałem nad nowym modelem 125, wiecie tak jak teraz Mustang, detalami przypomina tego z przed 40'tu lat, a Fiata tylko teraz mogli by troche powiększyć zeby przypominal gabaretami powiecmy BMW serii 5 no i jakis silniczek 2.0 nowszej generacji, no i moc ok 200 koni co by sie zbierał troche lepiej .
żeby nie mój brak zdoloności do rysowania to bym wam pokazał moją koncepcje

Ja chće zobaczyć tątwoją koncepcję , kit z tym że rysowanko ci niewychodzi !!!wstaw na forum oki??!!!czekam!!!

POZDRO

Ja też w bliższym czasie chce zamieścic moją koncepcję 125p

poszukamczegoś w necie

[ wiadomość edytowana przez: sepo dnia 2005-01-31 15:16:39 ]

narazie znalazłem to
project nadwozia do fiata 125p sport

[ wiadomość edytowana przez: sepo dnia 2005-02-01 16:31:03 ]

i takiego fiata po tuningu

to ostatnie nie dziala, to poprzednie ZAJEBISTE respect!!! chce takiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wygląda jak rodem z NFS U2

piekny piekny piekny piekny piekny piekny piekny piekny piekny piekny piekny piekny piekny piekny piekny piekny piekny piekny piekny piekny piekny piekny piekny piekny piekny piekny piekny

no bajer tez mi sie widzi i faktycznie tak jak rozbudowany w nfs-sie body kit tylko silnik od scorpio i jechana

hm a ten drugi to po zawodach Destruction Derby? to ciekawa opcja, dorwac kilka starych Fiatów, jakieś pole,, jakas drobna osłona na chłodnice co by sie szybko nie przedziurawiła i ogien w kilka osób to to dopiero zabawa

mam kolege ktory kiedys zrobil cos podobnego.. kupili fiata za flaszke i go zajezdzili i rozwalili.. lacznie z pourywanymi drzwiami itp.. jakby zalatwic ze 4 fiaty po 100 pln i jakis plac to czemu nie? tylko kaski i lepsze pasy... zabawa bylaby przednia

Ten projekt nadwozia jest zajebisty!!!Normalnie respect dla niego!!!!!
Ciekawe jak by wyglądało gdyby coś takiego się naprawdę zbudowało??!!! I ciekawe jakie były by koszty takiej przeróbki??
Ma ktoś pomysła jak to zrobić??służe moim fiatem!!!

POZDRO

[ wiadomość edytowana przez: chojnas dnia 2005-02-01 12:32:18 ]

U was też otwiera się tylko ten fiat jak z destrution derby, a ta nowa koncepcja nie??

mi sie najpierw otwierala tylko nowa wizja, potem dolaczyla starsza, bardziej realna... haha

a mnie sie zdjecie nie otwiera Mozesz przeslac na maila? rokikulesza@wp.pl

Może ktoś by był zainteresowany polonezem pick-up ??
On by miał napewno wzięcie!!

[ wiadomość edytowana przez: sepo dnia 2005-02-06 22:48:39 ]

Z trucka można fajnie zrobić pick-upa