| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
jarrni HF MEMBER Hyundai Lantra Piaseczno | 2005-01-29 17:07:09 Moze ktos mi powie co to za przewody gomowe ktore wychodza z :zaworu na wtryskiwaczach i dochodz do zaworu z lewj strony pokrywy zaworow. To tego zaworu dochodzi rowniez waz gorny z chlodnicy. Pytam sie bo tam sa 3 wezyki ale tylko jeden mam polaczony a 2 wisza zaslepione jeden tak jakby zostal obciety. Do czego one sa dodatkowo sa one oznaczone paskiem kolorowym, bylo ciemno wiec juz nie dostrzeglem szczegolow. |
mariogr HF MEMBER Hyundai Lantra Świnoujście | 2005-01-30 13:54:52 opisz dokładniej to ci odpowiem. Chodzi ci o wężyki podciśnienia które łączą się z czujnikiem pod termostatem ? Są dwa, oznaczone paskami. |
jarrni HF MEMBER Hyundai Lantra Piaseczno | 2005-01-30 21:19:16 Dokladnie o te chodzi maja na calej dlugosci pasek, jeden mam podlaczony drugi tak jagby uciety i zaslepiony jest jeszcze trzeci tez wolno zwisajacy ale nie wiem gdzie on wychodzi. Jutro jak znajde czas to zobacze kolor paska na poszczegolnych wezykach, to powiem ktory jest podlaczony a ktory nie. |