Ford fiesta-czy warto???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Chciałbym zasięgnąć języka nt.wyżej wzmiankowanego pojazdu.Przymierzam się do zakupu jakiegoś autka bo ŻONA MI KAZAŁA( )Interesują mnie opinie użytkowników nt. aut 1989-1993 obojętne z jakim silnikiem.Dzięki!

Witam miałem forda fieste 1.3 benz. i z góry odradzam zakupu byłem bardzo niezadowolony z tego auta. Często sie psuje a częsci są drogie, pozatym szybko go łapie korozja. Lepiej zakupić coś z grupy volkswagena .mam 2 auta : passat i golf2 jestem bardzo zadowolony cześci tanie i praktycznie bezawarynie autka (jeszcze ani razu mnie nie zawoidły) nie to co ford a zresztą " ford gó... wort"
pozdrawiam i odradzam

Cytat:
2005-03-12 23:37:22, Tommyg pisze:
Witam miałem forda fieste 1.3 benz. i z góry odradzam zakupu byłem bardzo niezadowolony z tego auta. Często sie psuje a częsci są drogie, pozatym szybko go łapie korozja. Lepiej zakupić coś z grupy volkswagena .mam 2 auta : passat i golf2 jestem bardzo zadowolony cześci tanie i praktycznie bezawarynie autka (jeszcze ani razu mnie nie zawoidły) nie to co ford a zresztą " ford gó... wort" pozdrawiam i odradzam

a fiat jego brat...hie hie
co do korozji to mogę się zgodzić,o awaryjności nic mi nie wiadomo(stąd moje pytanie)a czy części są droższe od VW to bym się kłócił