Jakiś "dziwny" Atos

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Widzieliście takiego Atosa? To face lifting? Czy może w innych krajach już dawno takie jeżdżą tylko do nas nie dotarły? W ogóle u nas chyba Atos nie jest oficjalnie oferowany w sieci dilerskiej...

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-01-24 01:23:51 ]

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-01-27 23:29:22 ]

raczej to jest filting... w niemczech sa takie jak u nas a przynajmniej byly

na polskiej oficjalnej stronie hyundaia atos jest niedostepny ale czemu ? getz :>

Jest niedostępny bo podobno, jak twierdzi HMP, słabo się sprzedawał. Nie jest to "wina" Getza bo auta należą do innych segmentów i mieszczą się w nieco innych przedziałach cenowych...

Jakis Getzopodobny ten Atos. Szczegolnie przod maski.

Cytat:
2005-01-23 23:25:07, Kolargol pisze:
Jakis Getzopodobny ten Atos. Szczegolnie przod maski.

nowe Acc też mają podobne

To aktualna stylistyka wszystkich Hyu Tzn chyba do Elantry. Bo i ona ma podobnie o ile się nie mylę

GETZ

ACCENT

LANTRA

MATRIX

jak dla mnie wszystkie są klepnięte w ten sam deseń

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-01-24 00:26:42 ]

Dlaczego zniknęła cześć tytułu topica?

EDIT: już naprawione

[ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2005-01-24 16:58:34 ]

W niemczech takie już się pojawiły i co więcej już widziałem takiego bitego do kupienia, więc jak zwykle nasi dealerzy muszą wpierw wyprzedać stary model, a dopiero potem zastanowią się nad sprzedażą nowego.... jak zwykle jesteśmy do tyłu.

ale ten matrix to porazka - jak dla mnie

nie tylko dla Ciebie widziałem go LIVE w Ustce i fujjj (o ile tak mogę się wyrazic o HYUNDAI'u)

No na żywo wygląda ciutkę ciutkę lepiej niż na zdjęciu... ale i tak wygląda jak połamany... Za to walory użytkowe jakie ma...

jedyne co mi się w nim podoba to znaczek z boku "pinifarinna"

A mi się jeszcze znaczek (H) na masce podoba i napis HYUNDAI na klapie bagażnika

Atos ten już jest dostępny chyba od ponad roku, miał trafic do Polski (ale nie trafił - przyczyn nie znam). Jest to modyfikacja stylistyki, ale także silnika, który ma już 64 KM.
Zdjęcia tego Atos od dobrych paru miesięcy są na www.htg.iap.pl (widocznie nie zauwazyliście - ale zapraszam)

tak wczoraj przeglądałem stronki HMP i HMC i na żadnej nie znalazłem nowej Sonaty

Witek, nie zauważyłem na stronce bo nie wiem czemu szukałem go jako zwykłego Atosa, a to jest lifting Atosa Prime
Z tego co wiem o Sonacie VI to jeszcze długo nie będzie jej na naszym rynku...

tzn. jak sie nie myle to Sonata chyba trafi już w kwietniu, ale nie mam informacji czy V czy VI

Witek, w kwietniu pojawi się Sonata V dopiero u nas

nie wiedziałem... ale dobre i to że Sonata V wejdzie, chociaz myśle że jakby się uperł to VI też by ściągnęli