MotoNews.pl

Zasieg zdalnego sterowania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Wszystkich.

Mam Omege B (to Vauxhall, a nie Opel, ale to chyba nie ma znaczenia) z oryginalnym alarmem i owalnym pilotem. Problem polega na tym, ze zasieg pilota jest strasznie marny do doslownie 3 metrow i koniec. Jak odejde dalej to juz nic ni zdzialam. Poczatkowo myslalem, ze to wina baterii, wiec ja wymienilem na nowa, jednak to nie pomoglo.

Jakies sugestie?

Acha, zaobserwowalem jeszcze, ze jak stoje z tylu auta to wogole pilot nie dziala.

to normalne,
mam tak samo.
chcesz lepiej, zmien alarm na wersje z pilotem na radio a nie podczerwien.
......jak się jeździ z kierą po niewłaściwej stronie...?
kumpel przerabiał kierę w B 2,0 z 96roku,
po 2m-cach pracy i kupnie drugiej omy na części -
twierdzi, że nigdy więcej
pozdro

Kurde, tego sie wlasnie spodziewalem. No trudno.

A co do jezdzenia po lewej stronie z kierownica po prawej to zaden problem. Gorzej gdy takim autem trzeba jezdzic po kontynencie. Z drugiej strony jak jezdze do polski to jakos nie mam specjalnych problemow. Wiekszym problemem jest dla mnie pamietanie, aby jechac po prawej stronie jak zjade z autostrady.

Pozdro.
marian_ek

a ja smigam omą z kierownca po normalnej sronie po wyspie,też sie da,a i do chodnika blizej jak sie wysiada ;o))))

a propos,marian_ek. gdzie rezydujesz?może zorganizujemy jakiś odlam LOB na wygnaniu? ;o))

Kurde, tego sie wlasnie spodziewalem. No trudno.

A co do jezdzenia po lewej stronie z kierownica po prawej to zaden problem. Gorzej gdy takim autem trzeba jezdzic po kontynencie. Z drugiej strony jak jezdze do polski to jakos nie mam specjalnych problemow. Wiekszym problemem jest dla mnie pamietanie, aby jechac po prawej stronie jak zjade z autostrady.

Pozdro.
marian_ek

Przepraszam za dwie odpowiedzi.

W tej chwili rezyduje w Londynie, okolice Finsbury Park.
Co do spotkania bardzo chetnie.

marian_ek

Chyba jeszcze spie.

Mialem na mysli, ze nie mam nic przeciwko przed stworzeniem odlamu LOB na wyspie. Wrecz przeciwnie .
A co do spotkania, to czemu nie, jednak przydaloby sie troche wiecej czlonkow niz dwoch, hehe.

marian_ek

P.S. Te zdublowane odpowiedzi to przez trzesace sie rece chyba, kurde, ja sie chyba starzeje.