Linka sprzęgła

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zaczynam sie denerwować, bo kiedy chce kupic jakas czesc, nawet drobną to za cholere nie ma gdzie, taka linka sprzegła, byłem nawet w aso, ale ilekroc facet ze sklepu mnie widzi zaczyna od słowa nie ma...przeszukałem wszystkie sklepy w bielsku i nic!! dopiero jak pojechałem do wioski obok w małym sklepiku facet mi załatwił taka linke...trwało to ok2 tyg. no ale i cena przystepna 16 zł.i linka funkiel nówka, taki to urok starego auta ze sie człowiek nachodzi, ale jak kupi to jaka radocha!!!

A w Krakowie jest firma która zajmuje się dorabianiem linek do prawie wszystkiego więc do 127 też mają od ręki i koszt to około 12 zł.

Daj adres.....bo linka ręcznego do siudemy by się przydała

dzis kuzyn dał mi namiary na sklep do fiatów 127,128, zastava, obczaje sprawe, bo ponoc kupił tam nawet koncówki drazków made in yugoslavia do zochy za 8 zyla szt.

Linke ręcznego mają w euro moto fanie za jakieś 40 zł i na dauna 36 sklep motoryzacyjny.

panowie !
jezeli macie jaki kolwiek problem z czesciami dzwoncie do sklepu w rzeszowie..
ja np nie dawno linke sprzegla kupilem za okolo 10zl

dzwoncie wlasciciel jest tata mojego kolegi (ktory tez smiga 127ka)
jak on nie zalatwi to nikt nie zalatwi....

i wysyla czesci !! jest to osoba wiarygodna

kazimierz skrzyszowski...
zreszta w planie mam z tym panem stowrzyc sklep internetowy czesci do 127-128 itp zadkich fiatolotow...

w sklepach olewaja takie samochody jak nasze wola sprzedawac czesci ktore nalezy tylko podac z polki i zarobic po co zamawiac itd szkoda slow.....