MotoNews.pl
5 Zemsta (80491/0) - NT

Zemsta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gry internetowe pozwalają na poznanie nowych znajomych, co więcej często w ten sposób zawiązują się trwalsze relacje. Jednak czasem mogą być także narzędziem zemsty.

Otóż jedna z Japonek, w odwecie za porzucenie przez swojego chłopaka, wykorzystała znajomość jego loginu i hasła do gry internetowej i skasowała wszystkie jego dane. Niestety lokalna policja okazała się niezbyt czuła na „sercowe” tłumaczenia i aresztowała kobietę pod zarzutem złamania zakazu uzyskiwania nielegalnego dostępu do cudzego konta.

Poznali się jesienią 2003r. właśnie w internecie, w trakcie gry w „Lineage”. To przygodowa gra, gdzie gracz walczy z innymi postaciami i może rozwijać swoją postać zdobywając nowe umiejętności i wyposażenie. Gracz może także się komunikować z innymi uczestnikami, wysyłając komunikaty tekstowe.
Pomiędzy kobietą i mężczyzną stopniowo zawiązał się romans, który wkrótce okazał się niewypałem. On postanowił odejść, ona zapragnęła zemsty.

Gdy pewnego dnia gracz zalogował się do “Lineage”, z przerażeniem odkrył że znikł cały jego wirtualny ekwipunek, który gromadził przez długie godziny spędzone przy komputerze. Natychmiast skojarzył co się mogło wydarzyć i zawiadomił policję. Była dziewczyna wyjaśniła, że skasowała dane w rewanżu za zerwanie związku.

hehehe dobre

Juz sobie wyobrazam Storm kasujaca posty Quattro

Hahahahaa niech sie ma na bacznosci

Tylko narazie to On ma (M)

juz wy znacie te swoje sposoby co by poznac nasze hasla

Hahah nie powiem ze nie
ale po tym artykule to troche strach

ehh musielbismy miec po 1.5 m wzrostu, skosne oczy i zachwycac sie sushi zeby cos takiego u nas w kraju bylo mozliwe... u nas z piractwem sobie nie radza ...

To mnie pocieszyles hihihi... tyle że ja mściwa nie jestem...

hehe ja tez nie jestem msciwy

Hihi no i bardzo dobrze

Cytat:
2005-01-29 15:13:12, Voy pisze:
ehh musielbismy miec po 1.5 m wzrostu, skosne oczy i zachwycac sie sushi zeby cos takiego u nas w kraju bylo mozliwe... u nas z piractwem sobie nie radza ...

no na to to akurat paragraf sliczny jest.....

O przyszły prawnik sie odezwał

cza si umic klucic o sfoje

No zobaczymy co powiesz w przyszlym tygodniu

cos sie wymysli....

nie wiem o so chosi?? ale trzymam kciuki

Za kogo??? za mnie czy Q??

no wlasnie nie wiem dla zasady bede trzymal za was oboje