RAJD LADY-SŁOMCZYN

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
planujemy zorganizowanie małego rajdu łady.wyścigi na drogach publicznych są nierealne,dlatego jednym z elementów miałby być tor rallycrosowy słomczyn.jest to do załatwienia i dlatego chciałbym poznać Waszą opińję na twn temat,gdyż ważna jest ilość osób zainteresowanych udziałem.oprócz słomczyna w planie jest próba sprawnościowa na placu i 400m.jest to plan na lato ale przygotowania trzeba zacząć już niadługo.

Ile to będzie kosztować?

jesli cena nie bedzie jakas horendalna to jestem zainteresowany!!

Myslę, ze zainteresowani (jak widać narazie) bedą tylko i wyłącznie warszawiacy i okoliczni.

zawsze dobry powod zeby przy okazji zrobic jakis zlocikspocik.. moze wiecej zejdzie ludzi... nie tylko z szeroko rozumianego mazowsza.... Leszek od Was to rzut beretem

Ciekawe czy niedaleko jest jakiś ośrodek wypoczynkowy. To nie głupi pomysł ze zlotem w słomczynie. Na giełde by się wpadło przy okazji.

koszt wynajęcia toru na 5 godzin to ok 800 pln.przy 30 osobach to już nie jest żle,a pojeżdzić można super.w okolicy są 2 niedrogie ośrodki.jasne,że ma to być połączone ze zlotem

Hmm. Bardzo ciekawy pomysł! Tylko czy znajdą się chętni??

Oj wątpie czy 30osób się znajdzie. Duze ryzyko awarii daleko od domu. No ale tania giełda obok

Moze ankieta?

Wstepnie sie pisze na to, jesli zdaze zrobic co powinienem(amory sprezyny) i jesli bedzie to realny koszt(dla mnie realny)

Ja się pisze do 60zł za wjazd. No chyba że nie naprawie samochodu lub nie będe miec kasy

Piszę się na taka imprezę obiema rękami

CHIO

No jesli termin mi spasi w jakies wolna i akurat kaska bedzie to bujne na ta imprezke

Ja bym sie pisał, jeśli zdaze zrobić bolida. Niestety, przy obecnym tempie prac, skończe pewnie w kwietniu

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

Cytat:
2005-02-01 18:43:17, Yanosik pisze:
Ja bym sie pisał, jeśli zdaze zrobić bolida. Niestety, przy obecnym tempie prac, skończe pewnie w kwietniu

Jeśli w kwietniu tego roku to się łapiesz...
Ja też mam nadzieję , że wyrobię się ze wszystkim do wiosny. Może nawet z gaźnikami...

panowie, pytanie zostało postawione jasno. a wy odpowiadacie: jeśli zrobię auto, jeśli będę miał kasę... jeśli, jeśli...

jeśłi będą chętni do zabawy to wtedy można cokolwiek organizować. i tylko wtedy...
wiadomo że kwietniowy zlot to okolice Konina. czyli mówimy o okolicahc września, więc czasu jest dość i na zrobienie aut i na znalezienie kaski. oraz wolnego terminu.

kwestia czy jesteście zainteresowani taką formą któregoś kolejnego zlotu?

Cytat:
2005-02-01 19:06:09, Góral pisze: kwestia czy jesteście zainteresowani taką formą któregoś kolejnego zlotu?

Tak

TAK(j.w)

A ja byłbym zainteresowany, gdyby to był klub innego samochodu A tak, to co ja mogę się z takimi samochodami co Krzysztof, Grzegorz i inni, z moją samarką
Chociaż popatrzeć, jak gumę palicie, to mogę i mogę też nagrać na kamerkę i przerobić na cd