Spotkanie krakowskich 127-ek!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Proponuje małe spotkanie, kazdy kto chce i ma czym jest zaproszony! Na razie umówiłem się z "wujkiem-kajtkiem" i "piotrem127kraków". Proponowany termin to niedziela 30 stycznia. Kajtek mówił coś o zlocie w tym samym czasie FSO,
Chetnie mozemy sie spotkac przy okazji tego zlotu, dokładnie nie wiem gdzie i o której ma byc ten zlot, mysle ze Kajtek dopisze wszystko! Najtrudniej jest zacząć....
pozdrawiam i czekamy na chętnych!
bjkubek - Kuba

Oki to teraz trochę prostujemy i dajemy parę konkretów.
Spot FSO AK jest dopiero 12 lutego na lotnisku w Czyżynach
Myślę, że chłopaki nie mieliby nic przeciwko temu, żeby pojawiło się parę autek spoza marki FSO, aczkolwiek troche z nią związanych
A jeśli chodzi o niedzielę, proponowałbym niewielki spocik powiedzmy garażowy u mnie
Jeśli ktoś chętny to niech się wpisze, a wtedy podam wszystkie konkrety dotyczące miejsca.
Chyba, że naprawdę zebrałoby się więcej ludzi, to umówilibyśmy się w jakimś ciekawszym miejscu
Pozdrawiam i czekam na jakieś niusy

sorki namieszałem troche z tym zlotem fso,
w takim razie spotykamy się na Kozłówku na parkingu gdzie niedawno stały te 127 dwie,
to jest niedaleko takiego małego placu targowego, jest tam postój taxi,
pozdrawiam i zapraszam wszystkich chetnych z krakowa - pewnia nas wielu nie ma
bjkubek

No najwyżej spotkamy się w trójke, ale zawsze to coś
Mimo wszystko zapraszam ponownie na garażowy spocik u Wujka Kajtka
Garażyk ogrzewany, więc atmosferka powinna być ciepła
Polecam wziąć rozkładane krzesełka, bo nie ma gdzie siedzieć za bardzo
Pozdrawiam

Potwierdzam swoje przybycie no chyba że jakaś klęska będzie albo coś podobnego. Pozdrawiam.

Kajtek,napisz o ktorej godzinie ,mniej wiecej gdzie i tel do ciebie to moze wpadne.

No o której to jeszcze nie wiemy do końca, ale myślę ze w okolicach południa...ale opłaca Ci się jechać z Gliwic, żeby wpaść na pogadankę do garażu???
Lepiej zostaw siłę i chęci i kasiorke na spociki jak będize ciepło...
No chyba, że naprawde chcesz przyjechać, to oczywiście serdecznie zapraszam
Numer w profilu
PZDR

Dla zainteresowanych
Spotkanko w okolicach 13 w umówionym miejscu
Niestety miałem mały problem z miejscem pobytu i nie miałem jak dać znać i dopiero do domq dotarłem
PZDR

No to panowie następny spocik 12 lutego
Mam nadzieję, że Bart tym razem dotrze (nawet na nóżkach może dotrzeć ).
Spocik oczywiście na lotnisku
PZDR