Zapraszam do sklepu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Właśnie dostałem pracę w nowo otwartym sklepiku motoryzacyjnym , który będzie się zajmował głównie autami produkcji koreańskiej i japońskiej ....wiem , powiecie , że nie Fiatami , ale niestety nie jest on mój i Fiata w nim niestety nie będzie ... ale jeśli ktoś posiada samochód marki KIA , lub Hyundai i nie może znaleźć jakiegoś elementu do niego , lub części , to zapraszam do mnie , rzeczy niemożliwe załatwiamy od ręki , a o cuda , to trzeba się zgłosić do najbliższej parafii...
Tak na serio , to właśnie będzie sklepik poświęcony KIA , bo narazie nie ma takowego w pobliżu , znajduje się on na UL. Gen. Andersa 31 E , to jest jak się pędzi od Geanta w stronę Wandy , to za Statoilem po prawej stronie , taki rząd sklepików różnej maści...
Wszelkie szczegóły są TUTAJ , a oprócz tego wszystko na zamówienie do aut marek widocznych na zdjęciu

zresztą jeśli będziecie czegoś potrzebować do jakiejś fury to poprostu zadzwońcie , wszystko się da załatwić... nowe , używane...
To była reklama....

Pozdrawiam . Piotrek

wszystkie japońskie marki a hondy niet.. nieładnie

no tak cześci do fiatów niebedzie bo mały zbyt!!! Wkońcu FIATy sie nie psują!!!

hehehe...szczegolnie Twoj- gruber

Merce też się nie psują, tez nie prowadzą sprzedaży części

Cytat:
2005-01-28 13:38:49, moch pisze:
Merce też się nie psują, tez nie prowadzą sprzedaży części

A ty w każdym poście musisz trąbić że się przyczyniłeś do zmniejszenia zawartości szrotów w Niemczech???

gratuluje angazu

Cytat:
2005-01-28 13:45:52, Jesion128 pisze:
A ty w każdym poście musisz trąbić że się przyczyniłeś do zmniejszenia zawartości szrotów w Niemczech???

nie masz przypadkiem za dużego mniemania o swoim 128 skoro auto mocha nazywasz szrotem

No szkoda ze do fiatów niema czesci bo ppewnie byś pół FnF obsługiwał

Cytat:
2005-01-28 15:24:15, Yankee pisze:
No szkoda ze do fiatów niema czesci bo ppewnie byś pół FnF obsługiwał

to teraz trzeba coś "skośnego" w swapować

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:

Cytat:

dobre

Polecam sa w stanie załatwic wszystko i od ręki.

Cytat:

dobre.

To i może ja sie zareklamuje pracuje w hurtowni ABC Auto w poznaniu ul.Norwida 18, jakby co potzreba to pisać mam graty również do fiatów, ale asortyment jest typowo eksploatacyjny czyli żadnych cześci blacharskich i podobnych wynalazków niemamy, polecam amortyzatory, tanie przegóby, elementy zawichy, sprzegła, rozrządy i wiele wiele innych. Wszystko załatwie po cenach ok 18% taniej niż w ten sam towar w innych sklepach, no chyba że ktoś ma max rabatu.

Cytat:
2005-01-28 15:24:15, Yankee pisze:
No szkoda ze do fiatów niema czesci bo pewnie byś pół FnF obsługiwał

Cytat:
2005-01-28 14:02:06, cool_gacek pisze:
gratuluje angazu

Dzięki chłopaki . Do Fiatów też się coś znajdzie oprócz elementów eksploatacyjnych , jestem w stanie również załatwić jakieś szpeja do Ritmo , Argenty Regaty , Tipo , Uno i Tempry oraz jakieś inne pierdółki do Fiatów 12....7,8..... ogólnie wszystko się da załatwić...
Ja sobie ostatnio załatwiłem styki przerywacza do mojego silnika , a w E-M-Fanie już nie mieli... tak więc jakieś możliwości mam...
Więc jakby co , to walcie do mnie i czegoś poszukamy...
Pozdrówki dla wszystkich. Piotrek.

Peyyoo125-odwieczne pytanie: tłoki do DOHC (najchętniej do 1.8 na 3 szlif...)

Tak wlasnie sie zastanawialem ostatnio co tam robi twoja fura teraz juz wiem

gratuluje pracy

P.S. nie potzrebujecie jeszcze jednego pracownika

Witam.
Seru : w poniedziałek dopiero będę wiedział coś na temat tłoków , może się uda , a nie wie ktoś czasem czy takie tłoki 84 mm nie siedzą czasem w innych DOHCach ?? Np. Croma , Coupe , Tipo , bo to chyba był jeden czort z tymi motorami nie ?? Jeśli do tego typu silników będę mógł coś zdobyć to dam znać , a może być np. z Mahle ?? Bo narazie do tego mam dostęp .
Bimberku , nie trzeba było się zastanawiać , tylko przyjść odwiedzić kolegę...
Pozdro dla wszystkich. Piotrek.

Cytat:
2005-01-29 23:56:31, Peyyoo125 pisze:
Bimberku , nie trzeba było się zastanawiać , tylko przyjść odwiedzić kolegę... Pozdro dla wszystkich. Piotrek.

jechalem do pracy ale jak tylko bede mial chwile to napewno zawitam tam