| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lee GF8 Katowice | 2003-01-29 12:00:16 |
Lee GF8 Katowice | 2003-01-29 12:50:09 al0!
ale jakbym tak jezdzil z laptopem podlaczonym do tego to moglbym logowac prace silnika np. po zmianie: - ustawienia zaplonu - modyfikacji kanalu dol... itd... czy to mi pokaze cos przydatnego??? obroty/predkosc??? zuzycie paliwa etc... czy tylko rozne testy OK/FAIL ??? |
piotr-ek | 2003-01-29 13:03:09 Urządzenie którym ojciec testował megane robiło i drukowało różne ładne wykresy, ale podejrzewam, że nie kosztowało 200 czy 500 zł a dużo więcej. |
Lee GF8 Katowice | 2003-01-29 13:47:11 al0!
moze sciagnijcie sobie demo softu... na podstawie tego softu byl budowany ten uklad VAG jest tam troche opcji... |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-01-30 10:01:06 Przejrzałem dokładniej to co oferuje Allegro w zakresie
komputerów diagnostycznych. Za 15 zł możesz kupić schematy i soft (ogólnodostępny na sieci) takiego urządzenia. Więc jest to interes zarobkowy jaki prowadzą różni ludzie. Wyciągnął bym z tego wniosek, że to Ty będziesz testował skuteczność takiego zakupu. Z drugiej strony w komentarzach są raczej same pozytywy dotyczące użycia tego komputera (ale wiesz jak to jest z tymi komentarzami - jednak nie jestem wyznawcą "spiskowej teorii dziejów"). Natomiast urządzenia profesjonalne kosztują dużo, dużo więcej. Wnioski każdy musi wyciągnąć sam. Pozdrawiam wmq@magma-net.pl |