| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
taz Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | 2005-03-19 13:27:40 Grzechotnik Blu City znajduje sie w stolicy
a dokladniej na : Al. Jerozolimskie 179 (obok Dworca Zachodniego)
Trudno tego miejsca niezauwazyc w nocy to lepiej jak flamingo
pozdro 600 dla calego klubu [ wiadomość edytowana przez: taz dnia 2005-03-19 13:32:17 ] |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-03-19 23:17:00 Fotki beda, beda tylko kabelek mi zacznie dzialac . Bylismy jeszcze raz wczoraj na 15 minut spontanicznie . Powiem Wam ze lepszego sposobu nie znam na odreagowanie stresu. Nastepne miejsce - Imola . Inna kwestia ze np w Forcie Wola gdzie sie ludzie denerwuja jak sie loi w innych, a tutaj po prostu na zywca .
P.S. Jak bedziecie jechac na modlin to mozna zagladnac przy powrocie np na Imole, w sumie to w Piasecznie, niewiele trzeba kombinowac i nadrabiac kilometrow . Najlepiej zeby mial wtedy ktos urodziny to beda znizki , a przy okazji zobaczycie jaka to frajda ci co nie byli no i mozna puchar zgarnac .
Pozdrawiam a fotki obiecuje na dniach zgrac . |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-03-21 00:43:13 Sa i fotki .
To cos na glowach to dla higieny, coby jakies choroby z kasku nie przeszly, mowie za wczasu zeby nie bylo niedomowien .
Pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2005-03-21 00:44:19 ] |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-03-21 17:39:29 No to byl spontan chwilowy ostatnio i po poludniu, takze myslalem ze w pracy siedzisz i nie chcialem ci nawet smaczka robic . Podobno zmieniaja co pare tygodni ulozenie toru, w sensie inna trase, takze jak sie dowiem kiedys to dam od razu znac, bo troszku zaczyna nudzic to samo ustawienie .
P.S. No moge smialo powiedziec ze robote w miesnym masz , zreszta ja tez, ma sie ten blysk w oku . |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-03-21 19:49:23 Hehe no beda beda umowilismy sie ze za to masazyk stopami Ci zrobie ;P.
A wiec kwestia do rozpatrzenia, ciekawi mnie jak sobie z kartami panowie poradzicie . Na prostej kazdy moze byc mistrzem kierownicy jesli ma mocny silnik .
Pozdrawiam |