Gokarty w BlueCity

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Fakt że tydzień temu jeżdziliśmy, ale warto napisać. Gallus gdzie są zdjęcia?
Zabawa zajefajna, no może troszkę droga (25pln/10min).
Efekt uboczny to ból nadgarstka który odczułem na następny dzień, chyba po kolizji)) Swoją drogą to przywalenie na prostej przy jakichś 50km/h w opony było bardzo pouczające)
T.

toom a powiedz mi gdzie dosiadaliscie takie bolidy bo nazwa bluecity nic mi nie mowi a jestem ciekaw .... no przyznam ze moja niewiedza wynika ze zlej koordynacji ruchowej i nieumiejetnosci logicznego myslenia w dniu dzisiejszym

Grzechotnik Blu City znajduje sie w stolicy
a dokladniej na :
Al. Jerozolimskie 179 (obok Dworca Zachodniego)

Trudno tego miejsca niezauwazyc w nocy to lepiej jak flamingo

pozdro 600 dla calego klubu

[ wiadomość edytowana przez: taz dnia 2005-03-19 13:32:17 ]

Fotki beda, beda tylko kabelek mi zacznie dzialac . Bylismy jeszcze raz wczoraj na 15 minut spontanicznie . Powiem Wam ze lepszego sposobu nie znam na odreagowanie stresu. Nastepne miejsce - Imola . Inna kwestia ze np w Forcie Wola gdzie sie ludzie denerwuja jak sie loi w innych, a tutaj po prostu na zywca .

P.S. Jak bedziecie jechac na modlin to mozna zagladnac przy powrocie np na Imole, w sumie to w Piasecznie, niewiele trzeba kombinowac i nadrabiac kilometrow . Najlepiej zeby mial wtedy ktos urodziny to beda znizki , a przy okazji zobaczycie jaka to frajda ci co nie byli no i mozna puchar zgarnac .

Pozdrawiam a fotki obiecuje na dniach zgrac .

Sa i fotki .

To cos na glowach to dla higieny, coby jakies choroby z kasku nie przeszly, mowie za wczasu zeby nie bylo niedomowien .

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2005-03-21 00:44:19 ]

Hardcore. Jeszcze wczoraj wam się zachciało? I nie zadzwoniłeś?
Rozumiem, że chcieliście potrenować przed nową konfrontacją)

Imola w Piasecznie jest jak najbardziej po drodze z SW. Jednak bez promocji urodzinowej to nawet nie ma się co zabierać, bo 40PLN/10min skutecznie odstrasza).

Co do tych beretek, to nie mogłeś zrobić kilka fotek w kaskach? Teraz wyglądam jakbym w mięsnym pracował, albo loki sobie kręcił)
T.

No to byl spontan chwilowy ostatnio i po poludniu, takze myslalem ze w pracy siedzisz i nie chcialem ci nawet smaczka robic . Podobno zmieniaja co pare tygodni ulozenie toru, w sensie inna trase, takze jak sie dowiem kiedys to dam od razu znac, bo troszku zaczyna nudzic to samo ustawienie .

P.S. No moge smialo powiedziec ze robote w miesnym masz , zreszta ja tez, ma sie ten blysk w oku .

Jak juz ktos przyjedzie to mozemy sie gdzies wybrac i rozegrac pare rund. 20zl za 10min i 10zl za 5min w dni powszednie to jeszcze mozna zaakceptowac. Aha za zlojenie Wam tylkow biore tylko 20zl
Ps.Gdzie sa moje 4dychy Panie G. ?????????

Hehe no beda beda umowilismy sie ze za to masazyk stopami Ci zrobie ;P.

A wiec kwestia do rozpatrzenia, ciekawi mnie jak sobie z kartami panowie poradzicie . Na prostej kazdy moze byc mistrzem kierownicy jesli ma mocny silnik .

Pozdrawiam