Uratujecie borewicza..???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
stoi w lodzi, ma go znajomy - jest to rocznik 1983, kolor zielony jeszcze dwa lata temu garazowany, teraz stoi pod chmurka, łądny lakierek blyszczal sie - z tego co widzialem po cmoku to mial lekko wgniecione drzwi przednie pasazera, auto ma gaz - ale nie ma go wbitego w dowod, sa wszystkei papiery ze mozna wbic, jest ktos zainteresowany?

za ile - jak w wersji C to PACAN pewnie sie zglosi

tony nawalony szuka borka

sluchajcie nie wiem w jakiej wersji - jest troche przykryty sniegiem dlatego nic dokladniej nie moge powiedziec - jak ktos bedzie bardzo zainteresowany moge pojechac zrobic fotki.

[OT] Stasiu a ty swojego fiata sprzedales juz? Mozna wiedziec za ile?

Cytat:
2005-01-26 20:42:09, stasiu pisze:
sluchajcie nie wiem w jakiej wersji - jest troche przykryty sniegiem dlatego nic dokladniej nie moge powiedziec - jak ktos bedzie bardzo zainteresowany moge pojechac zrobic fotki.

rób.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Cytat:
2005-01-26 20:46:56, Focus86 pisze:
[OT] Stasiu a ty swojego fiata sprzedales juz? Mozna wiedziec za ile?

7,225

Piekny byl...

Zgadzam się piękny był

A dlaczego był??? Przecież cały czas jest, tylko zmienił właściciela. A stasiu pewnie ma w planach kolejny projekt.

Są już fotki?

Cytat:
2005-01-26 20:28:05, stasiu pisze:
, auto ma gaz - ale nie ma go wbitego w dowod, sa wszystkei papiery ze mozna wbic, jest ktos zainteresowany?

nie mozna no chyba ze zalatwisz soobie na lewo 2 homologacje

[ wiadomość edytowana przez: mastah22 dnia 2005-01-28 18:23:57 ]

ma ktos dzisiejszy Auto Swiat? Na stronie 60 jest fotka tego sprzedanego fiata, stasia Tak mi sie zdaje ze to ten...