Najszybsze Fiaty 125p!!???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siema!!!

Macie może jakieś info na temat najszybszych fiatów 125p chodzi mi o moc , co mają przerobione itp.

POZDRO

mówisz - masz:

wariant 1:

silnik: R4 16V 1840cm^3 195KM
skrzynia: 5ka kłowa z bezposrednim przełożeniem 5biegu
most: 4,1 o zwiekszonym wsp. tarcia...
zawieszenie: Uniballe zamiast elem. gumowych, z tylu drazek Panharda, obniżony środek cięzkosci
buda: niektore elem z włokna szklanego
koła: tyl 15"x12" przod 13"x8"

wariant 2:

silnik: V6 12V 3238cm^3 170KM
skrzynia: 5ka
most: 4,55 ze zwiekszonym tarciem
kola: tyl 13"x8" przod 13"x6"

reszta jak w wariancie 1

Po co sie nas pytasz, skoro w Twoim mniemaniu jestesmy burakami? (dla nie wiedzacych o co chodzi:poprzedni wątek tego pana )

a tam moc od razu... najpierw auto musi wygladac! spojlerek, bad look a jak sie stuninguje silnik to od razu pali duzo... bez sensu

Cytat:
2005-01-30 18:02:33, Krzyh00 pisze:
a tam moc od razu... najpierw auto musi wygladac! spojlerek, bad look a jak sie stuninguje silnik to od razu pali duzo... bez sensu

Bo wtedy trzeba gaz zalozyc a ja taki fajny watek przegapilem :/ w 125p ladnie sie sprawuje silniczek z rowera tylko ze ciezko go upakowac ale sie da

Cytat:
2005-01-30 18:02:33, Krzyh00 pisze:

A może by tak jednak w spokoju wątek kontynuować...

Cytat:
Po co sie nas pytasz, skoro w Twoim mniemaniu jestesmy burakami? (dla nie wiedzacych o co chodzi:poprzedni wątek tego pana )

nic dziwnego skoro odrazu jedziecie mu prawie ze na wstepie!
naprawde nic dodac nic ujac... wiecej takich wspanialych ludzi.

Cytat:
2005-01-30 22:52:28, pwr79 pisze:
nic dziwnego skoro odrazu jedziecie mu prawie ze na wstepie! naprawde nic dodac nic ujac... wiecej takich wspanialych ludzi.

Jade gosciowi, bo za probe pomocy w modernizacji zawieszenia dowiedzialem sie ze jestem burak i nieuk a na priv tylko potwierdzil te slowa. To nie ja wszedlem na jego forum i zwyzywalem uzytkownikow od burakow. A skoro jestesmy burakami to po jaka cholere sie nas o cokolwiek pytac?

Cytat:
Jade gosciowi, bo za probe pomocy w modernizacji zawieszenia dowiedzialem sie ze jestem burak i nieuk a na priv tylko potwierdzil te slowa. To nie ja wszedlem na jego forum i zwyzywalem uzytkownikow od burakow. A skoro jestesmy burakami to po jaka cholere sie nas o cokolwiek pytac?

Bo ty taki jesteś ti, ti, ti bobasku niedobry ti.

Cytat:
a na priv tylko potwierdzil te slowa.

a to ja juz niewiem co było na priv. Sądzę, że tek jak pisla Race NTG do takich tematów.

Pozdrawiam.

Cytat:
2005-01-30 23:18:00, Jesion128 pisze:
Bo ty taki jesteś ti, ti, ti bobasku niedobry ti.

Taki juz jestem i chyba to Cie tak we mnie urzeklo, prawda Laska?

Nio. I te twoje silne ramiona...... Człowieku morza

oto najszybszy masaktrator: turbo gti sporting tuning charger coupe quattro intercooler carbon body khant:

Cytat:
2005-01-30 23:54:15, Jesion128 pisze:
Nio. I te twoje silne ramiona...... Człowieku morza

Jak to mawial Hemingway " Stary czlowiek.....I moze! "

Cytat:
2005-01-30 23:56:33, Poramancza pisze:
oto najszybszy masaktrator: turbo gti sporting tuning charger coupe quattro intercooler carbon body khant:

nie no podobaja mi sie dwie rzeczy... przednioa szyba i felb reszta wyglada tak jak "turbo gti sporting tuning charger coupe quattro intercooler carbon body khant " czyli wszystko do kupi i wyglada do dupy ale se rymnołem

Cytat:
2005-01-30 23:57:08, kosa131 pisze:
Jak to mawial Hemingway " Stary czlowiek.....I moze! "

no pany nie robcie Ot w porzadnym temacie

Ajj...nowy romansik na forum
A turbo intercooler, quattro, coupe, madafaka charger khant wymiata...po co dawać mocny silnik, skoro szpojlery dadzą więcej pod dichoteką
PZDR

Panie, gdzie mi się Pan tu z tą pomarańczą wpierniczasz w nasze wyznania!!!! Bo ci skurke obedrzemy

Wujek, wcale juz nie taki nowy, tylko my się z Kosą nie afiszujemy. Mamy już dość paparazzi, i zdjęć na okładkach miesięcznika dla mężczyzn aktywnych i biernych "Adam"

[ wiadomość edytowana przez: Jesion128 dnia 2005-01-31 00:13:49 ]

Przepraszam
Już się nie wtrącam...poczytam sobie jak doprego harleqina
PZDR

ty czep sie swojej skórki panie jesionu i patrz pan swojego kiwi a nie cudzych cytrusów