Popatrzcie co mu sie stalo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
stronka pewnego "malca"
wypatrzylem to cudo na allegro cena zaczyna sie od 6000 hehehe

[ wiadomość edytowana przez: boombel dnia 2005-02-10 20:51:26 ]

Biedny malec...

Jestem zdecydowanie na

TJUNINK boli przez całe życie...

Widzialem to juz jakis czas temu bo ten malec byl na allegro za.... o ile pamietam... 9tys.????

Poprostu masakra.... chyba trzeba "TO" pomscic....

oooo nie starczyło na felgi....
Podzielam opinie kolegów... biedny

ale ma szpanerskie wydechy

Ręce opadają jak się widzi coś takiego . Jak można aż tak kaszla zepsuć Do takich rzeczy to na prawdę trzeba mieć ogromny talent...

pozdro

PSHYDALL

To jest ragedia co koles wyczynil z tym autkiem..
To jest nie do pomyslenia, ze ludzie laduja takie pieniadze a robie takie cos (
Co do strony rowniez traedia..
Nieczytelna, meczaca...
Porazka w 100%

Wygląd: 1/10
Praca: 8/10
Ogółem:
Ale szacuneczek za "fhuj" pracy i kasy wpakowanej w to auto... mimo, że bez gustu żadnego

TRAGEDIA
Nie wiem jak mozna krzywdzic tak 126p,
a tak OT - BADLOOK to dla mnie paranoja, normalnie totalny brak gustu, malec wyglada z przodu po prostu Z DUPY. ten samochod nijak nie pasuje do takich rzeczy.

Tragedia tragedia tragedia ale jaki ma stylowy WING COMANDER NA DACHU hahahaha tyl ma niezle docisniety to asfaltu jak jezdzi MMmmmm!!!

Naprawde go skrzywdzili!!ale z tym sie zgodze:
Cytat:
Ale szacuneczek za "fhuj" pracy i kasy wpakowanej w to auto... mimo, że bez gustu żadnego

baravo za wlozona prace

ale kupa,
a wogole to nie ma co plakac tyle jest maluchow ze sie w glowie nie miesci, wiecej juz koncy zywot w wypadkach niz na skutek zapedow tunerskich, nie jest to zaden rarytas by sie tym przejmowac, rozumiem syrena, 127, 128, albo inne autko...

Cytat:
2005-02-11 16:46:34, PitusK pisze:
Tragedia tragedia tragedia ale jaki ma stylowy WING COMANDER NA DACHU hahahaha tyl ma niezle docisniety to asfaltu jak jezdzi MMmmmm!!! Naprawde go skrzywdzili!!ale z tym sie zgodze: baravo za wlozona prace

Na uwagę zasługuje również "kasparov" na tylnej klapie, niestety liczba pól ogranicza grę do stosowania po jednym pionku przez każdego z graczy"

to ja bym sie chciał tutaj wtrącić i wrzucic link na moja strone Trafil mi sie rarytasik niezly wiec zapraszam. Stronka bedzie mysle czesto aktualizowana, niech tylko sesja sie skonczy

adresik tutaj

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2005-02-11 18:22:57 ]

Plusy:
- Fajne felgi
- Wlew z motoru
- wydech - mi sie podoba w pierwotnej wersji a nie 2 pseudo mugeny jak później....
- włozona praca
Minusy:
- Drzwi otwierane do góry
- poszerzenia
- malowanie
- tylna klapa z oknem
- lotka
- przednie i tylne lampy
- wlot na przedniej masce
- ilosc szpachli
- wnetrze niedopracowane
- fotele kubełkowe własnej produkcji

- ogólnie wygląd....

Kaszana na maxa.

Fuj

czy to szprej czy akwarelki

Ale TA fota bije wszystko na glowe Pięęęękne

faktycznie ta co dales jst wstretna kurde ja bym sie wstydzil w tym pokazac.