(127)Pare fotek po remoncie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie 127 nieumyte i brakuje jej kupe detali narazie jest tyle reszta w swoim czasie :
1
2
3

Tak lepiej dla leniwych;]

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2005-02-01 23:35:22 ]

Pat dzieki
Ladniutki ten fiacik tylko znaczek jakis dziwny nie pasujacy mi z przodu i praawa wycieraczka.

No i ładnie, dobrze zakonserwuj, bedzie śmigać kolejnych 30 lat

fiacik przenuje sie slicznie - na cieplejsze dni porzadne lacki i bedzie rarytas. cuda techniki jak reczna pompka paliwa uratowaly go ostatnio z opresji;]

sliczny ale . . .czy ten zderzak z tylu to aby krzywo nie jest zdeka :>?

Wow, zapisałem sobie foteczki. Super bajer.

stasiu mozliwe zakladalem wsztstko na szybko nic jeszcze nie regulowałem a co do przedniego to jest do wymiany a co do wycieraczki mam do wymiany trzpienie sa zalozone byle zeby cos zbierały

kolega Hudy ma w troche lepszej rozdzielczosci dla zainteresowanych;]

Heh nie jest xle jeszcze tylko troche pracy i znów będzie jak funkiel nówka nie śmigany

ale ma armate z tyłu... pozatym strasznie ładny

no Hudy wyszedl ci kawal swietnej fury moje gratulacje mam nadzieje ze niedlugo go spotkam gdzies na miescie

napewno zobaczysz bo ino jedna szytuka na sw-ce i okolice

No ładny, ładny
To ten, który stał w tym fajnym garażu i był pomarańczowy
127-ki są ładniutkie

JAk już napisałem na 127/128 łądniutki tylko ten znaczek
PZDR

Hudy jak chcesz to mam chromowane piora wycieraczek za piwo ci oddam

moze sie wypowiem za Hudego bo dalej spawie mojego malca - ze CHETNIE WEZMIE tym bardziej za piwo - wiec nie dawaj nikomu.

spoko to ma zaklepane najwyzej zamiast piwa da w zamian swoje jak ma zwykle i bedzie git

siano a jakiej wielkosci masz bo jak dlugosc malucha to one sa zakrutkie ale wziasc moge za piwo lesze takie niz czarne
Chudy89 tak to ta tylko garaz fajny ale byla zółta nie pomaranczowa
Wujek-Kajtek wiem ze znaczek ble w piwnicy mam jeszvcze jeden orginalny ale pisalem ze skladałem na szybko nie bylo czasu zmieniac nie martw sie napewno nie zostanie ten co jest

Spoko spoko
JAk wiesz ze znaczek ble, to już wszystko w porządku