[126p] dziwne klosze tylnych świateł

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niestety nie dysponuje fotka, ale pewnie większość wie o co mi chodzi. Klosze lamp tylnych, takie trójkątne, z światłem cofania na samym dole. Skąd się wzięły?? W jakich wersjach były montowane?? W jakich latach??

oh bylo o tym juz Filipku - to klosze bambino . wiemnawet gdziemozna takie dostac chyba po 20 zl.szt - uzywki

Sluze fotką wrezcie mam jakis serwer

a tam bambino dla was wszystko to bambino moj ojciec takie mial kupil u prywaciarza elmo fajnie wyglada odymiony rog rejestracji

Cytat:
2005-01-31 22:45:12, maskekk pisze:
elmo fajnie wyglada odymiony rog rejestracji

juz nie odymiony... stopil sie

A lampy cholernie trudno znalezc... w sumie chyba ze trzy maluchy na caly radom

EDIT: jutro sprawdze czy maja wybity rok produkcji jesli cos takiego bedzie

[ wiadomość edytowana przez: elmo126 dnia 2005-01-31 22:51:48 ]

ja mam nówki bo dziadek kiedys kupił i leżą... moze kiedys załozę tyle że są poprostu brzydkie...

Ja bym sobie takie z checia zalozyl do mojego czarnnego furaza

A po Katowicach jexdzi trochę malców z takimi kloszami!!
W sumie to też słyszałem że to Bambino

amoze masz tez antenke do radia bambino albo opony bambino...

Cytat:
2005-01-31 23:05:50, KrauzeR pisze:
ja mam nówki bo dziadek kiedys kupił i leżą... moze kiedys załozę tyle że są poprostu brzydkie...

to moze cię od nich uwolnię za niewielką dopłatą z twej strony...
a tak powaznie - nie chesz ich sprzedać?? interesują mnie kompletne lamt z kloszami...

Cytat:
2005-02-01 00:26:47, KrauzeR pisze:
amoze masz tez antenke do radia bambino albo opony bambino...

a jak taka antenka wygląda?? długi srebrny stalowy drut z czarna koncuweczką?? o długści metra??
mam taką...

[ wiadomość edytowana przez: sFiatowiec dnia 2005-02-01 08:41:25 ]

Kupie takie od ręki, jakby ktoś miał do sprzedania. Miałem w poprzednim malcu i (ja) głupek sprzedałem razem z nim.

ja z checia tez bym takie kupil btw to sa same klosze bez reszty lampy

to chyba wersja eksportowa, bo są z swiatłem cofania.

To są lampy z wersji eksportowej ze zderzakami P4 ale bez światła cofania i przeciwmgielnego.

mialem takie lampki w maluszku w 88r. a kupowalem je wlasnie u prywaciarza najlepszy byl system wlaczania przykrecalo sie takie co do tunelu ze sprezyna ktora zwierala obwod tych swiatelek

z tego co wiem to były takie lampy w wersji eksportowej do niemiec. podejrzewam ze u nich jest od cholery tych lamp

Cytat:
2005-02-01 20:02:38, MAGNUM pisze:
z tego co wiem to były takie lampy w wersji eksportowej do niemiec. podejrzewam ze u nich jest od cholery tych lamp

nie za bardzo...
u nich jest około 80% normalnych seryjnych maluszkow..jakie spotyka sie u nas(fl-e,z waskimi,albo szerokimi zderzakami),zadne rarytasy a reszta 20% jest gdziesz "kiszona"po garazach

jakktos chcemoge mu załatwic ale cena nie byla za wesola - jakies 50 zl.

Kiedyś ktoś wrzucił na forum stronkę na której jest możliwość kupienia nowych kloszy tego typu, wystarczy tylko poszukać na forum.

Albo pochodzić po giełdzie w Gliwicach lub Mysłowicach. Tam mają wszystko. Kiedyś widziałem takie lampy ale tylko same klosz.